Kaip išsirinkti tinkamą miegamojo lovą?

Turbūt visi sutiksite, jog miegamojo lova yra pats svarbiausias baldas visuose namuose. Čia ne tik praleidžiate didelę dalį paros miegodami, bet ir susiraitote pataluose po sunkios dienos ar tiesiog ilsitės su knyga rankose. Tad, jei atnaujinate būstą ir ieškote naujos lovos, svarbu tinkamai pasiruošti. Tai skamba kiek keistai, juk tai tik daiktas, tačiau nuo jos priklauso jūsų miego kokybė, sveikata ir produktyvumas dienos metu.

Foto: Shutterstock.com

Išsirinkti tinkamą lovą yra iššūkis, ypatingai, jei jos ieškote drauge su partneriu. Tam šiame straipsnyje pateikiame kelis patarimus, kaip rasti tinkamą lovą, kad kiekvieną rytą atsikeltumėte žvalūs ir pailsėję.

Miegamojo lovos – kaip rasti jums tinkamiausią?

Parduotuvėse rasite dešimtis skirtingų miegamojo lovų pasiūlymų. Minkšti, kieti ir vidutinio kietumo čiužiniai, įvairūs dydžiai ir net formos. Tad kaip norint įsigyti naują lovą, rasti tą vienintelę?

Patarimai ieškant tinkamos lovos

Lovos rėmas – patariama rinktis rėmą, kurio pagrindas nebūtų vientisas, o sudarytas iš grotelių. Taip čiužinyje nesikaupia drėgmė ir užkertamas kelias veistis pelėsiui.

Čiužinys – taip, tai svarbiausia lovos dalis, todėl neskubėkite rinktis. Kas patinka ir tinka daugeliui, nereiškia, jog tiks jums. Galbūt mėgstate miegoti ant kieto ir stabilaus pagrindo, o gal atvirkščiai mėgaujatės, kuomet kūnas lengvai grimzta į čiužinį. Tad nebijokite ir prieš perkant lovą atsigulkite, pasivartykite ant jos ir pajuskite ar tai būtent jums skirtas čiužinys. Be to, jei lova dalinatės su partneriu, būtinai ieškoti naujo pirkinio keliaukite kartu. Šiuolaikiniai čiužiniai gali prisitaikyti prie skirtingų norų, tad vienas čiužinys tiks dviems skirtingus miegojimo poreikius turintiems žmonėms.

Foto: Shutterstock.com

 

Miegamojo baldai Senukai parduotuvėje

Nesvarbu ar atnaujinate visus namus, ar tiesiog ieškote naujos lovos – senukai.lt rasite viską, ko trokšta širdis. Parduotuvėje platus miegamojo baldų ir lovų pasirinkimas, tad pasiruoškite išbandyti jas visas. Mūsų konsultantai padės išsirinkti lovą ir čiužinį, kuris atitiks jūsų kūno išmatavimus ir patogumo poreikius. Na, o kur dar neįtikėtinai šaunios miegamojo baldų kainos. Tad gaudykite nuolaidas ir atnaujinkite namus su senukai.lt.

 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.