Kaip ir buvo numatyta, „Nokia“ pristatė „Lumia 720” bei „Lumia 520” telefonus

Konkurentai ne iš Europos, kaip kad „Samsung“, „Sony“ ar HTC, nelaukė „Mobile World Congress 2013“ parodos, kuri šiandien prasidėjo Ispanijoje, tačiau „Nokia“ liko ištikima „Senajam žemynui“ ir iki pat parodos pradžios oficialiai nepristatė kai kurių įrenginių.


Ir nors tai nėra ypač pigūs išmanieji telefonai su „Windows Phone“ operacine sistema, apie kurių pasirodymą rašėme, tačiau šie modeliai, be jokios abejonės, sustiprins „Nokia“ pozicijas. Pristatyti buvo „Lumia 720” bei „Lumia 520“ išmanieji įrenginiai, o abu jie paremti „Windows Phone 8” operacine sistema.

Tiesa tiek „Lumia 720”, tiek ir „Lumia 520” varo tas pats dviejų branduolių „Qualcomm“ 1.0GHz procesorius, tačiau skirtumų yra. Vienas iš didesnių tas, jog „Lumia 720” pasižymi didesniu 4.3 colių ekranu, o jis toks jautrus, kad net reaguoja į paspaudimą su pirštinėmis. Kamera galinėje dalyje jis taipogi turi geresnę, nes ši yra 6.7MP raiškos su „Carl Zeiss“ optika.

Nors „Lumia 520” savo galia vargu ar nusileidžia „Lumia 720”, nes turi tą patį procesorių ir tiek pat darbinės atminties, tiksliau 512MB, bet čia buvo sutaupyta pasirinkus mažesnės įstrižainės, 4.0 colių ekraną. Galinėje telefono dalyje esanti kamera irgi prastesnė – 5.0MP raiškos.

Teigiama, jog „Lumia 720” pasirodys Europoje ir Azijoje bei kainuos apie 250 eurų. Artimiausiu metu „Lumia 520” startuos Azijoje, Kinijoje, ir ten kainuos apie 200 JAV dolerių. Tiesa pranešime pridurta, kad pastarasis įrenginys kiek vėliau pasieks ir Europos bei JAV rinkas.


Parengta pagal:

GSMArena

4 Komentarai

  1. alonzo2 parašė:

    Jeigu Lumia 520 bus ~500lt prasau supakuoti 1vnt 😉

  2. ZeroFM parašė:

    Aha o dabar palaukim 6mėn kol atkeliaus į LTU .

  3. ToBeX parašė:

    Nezinau prikolas, ar ne, bet perrasius softa samsung galaxy s taipat veikia su pirstinem, anksciau neveike 😀 galiu video sussukt 😀

  4. newdiamond parašė:

    ot tai revoliucija….su pirstinem telefonu gali naudotis….

    tiesiog nobelio premija reikia duoti 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.