Kaip sekėsi telekomunikacijų bendrovėms antrajame ketvirtyje?

Bitei Lietuva paskelbus savo antrojo ketvirčio finansinius rezultatus, mes jau turime bendrą vaizdą, kaip kiekvienai iš kompanijų sekėsi antrajame ketvirtyje. Taigi pažiūrėkime, kas daugiau uždirbo, o kas pasiekė didžiausią postūmį.

Didžiausiu šuoliu finansine prasme giriasi Omintel, kurių pajamos augo net 9 procentais. Antroje vietoje liko Bitė, kurių finansiniai rodikliai gerėjo apie 7 procentus, trečioje vietoje Tele2, kurios bendrosios pajamos padidėjo apie 6 procentus. Daugiausiai vartotojų ir toliau turi Omnitel, apie du milijonus, Tele2 antra su 1,82 milijonais vartotojų, o Bitė trečia su 1,04 milijonais.

Kalbant apie ketvirčio ir pirmojo pusmečio pajamas, Omnitel išlieka lyderiais, nes jie surinko 150,6 milijonus litų. Nepaisant to, kad Tele2 vartotojų bazė yra žymiai didesnė nei Bitė Lietuva, pastaroji kompanija liko antra su 129 milijonais litų, Tele2 trečia su 117,6 milijonais. Situacija su pusmečių pajamomis nesiskiria – 288,9 milijonai, 249,5 milijonai ir 228,3 milijonai atitinkamai Omnitel, Bitė Lietuva ir Tele2.

2 Komentarai

  1. AP0323 parašė:

    omnitel abonentas generuoja ~25 LTL / men, Tele2 ~ 22 LTL / men, bite brangiausia, net ~40 LTL / men.

  2. Aivurn parašė:

    Kad Omnitel nemažai klientų \"iš oro\": nemokamai studentams dalinamos ežio pakuotės kuriose po 5lt, pasinaudoji ir išmeti, o numeris (ir abonentas) galioja metus. Atmetus tokius \"vartotojus\" ženkliai sumažėtų omnitel vartotojų skaičius. Tiek pats tiek ir kiti pažįstami studentai ne po vieną tokią vienkartinę nenaudojamą kortelę surastų. Taip pat ir Tele2, tik ne tiek daug, o panašios situacijos su Labas nėra. Be to į Bitę gi nemažai verslo perėjo, dėl realios naudos, o ten sąskaitos dažniausiai ne po 20lt.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.