Kalbama, kad Apple ruošia antros kartos iPad

Dažnas analitikas šneka, kad kompanija Apple gali pristatyti antrosios kartos planšetinį kompiuterį iPad jau kitų metų antrąjį ketvirtį, kaip atsaką į Windows 7 ir Android operacinėmis sistemos pagrįstus planšetus bei RIM plėtojamą PlayBook.

Spėjama, kad antrosios kartos Apple iPad išliks tokio pat dydžio, tiesiog taps lengvesniu ir plonesniu. Jame taip pat atsiras dvi aukštos raiškos vaizdo kameros bei USB jungtis, darbinė atmintis bus padidinta iki 512MB, o jį varys ARM centrinis procesorius.

Neatmetama galimybė, kad tuo pačiu metu Apple pristatysi ir iPad Nano ar panašų gaminį, kurio ekrano įstrižainė neviršys 7 colių, kai šiuo metu pirmosios kartos Apple iPad ekrano įstrižainė siekia gigantiškus 9,7 colius.

11 Komentarai

  1. crooked parašė:

    po keliu menesiu ir trecios kartos paleis 😀

  2. ToBeX parašė:

    nesuprantu kam tos 2 kameros, gal 3d filmuos ar ka ? 😀 ar tiesiog viena priekyje kita gale ?

  3. Saydo parašė:

    Turės idiegtas 2 kameras ir (net) USB lizdą. Tai puikiai įrodo, kad Apple tyčiojasi iš savo vartotojų, nes naujos kartos gaminius išleidžia po 19 kartų per metus į juos tieisog įdiegdama visiems ir taip suprantamus komponentus. Tačiau kiekvienu atveju rinkoje sukeldama tikrą pirkėjų euforiją ir kraudamasi turtus už nieką..

  4. tomaxsas parašė:

    Saydo: dar labiau nusišnekėt negali? Apple naujus gaminius išleidžia max kartą per metus…

  5. Pasisiauses parašė:

    Saydo,
    Apple savo iPod\’us atnaujina kartą į metus, iPhone atnaujina kartą į metus, Mac\’us atnaujina 2-4 kartus per metus… iPad\’ą greičiausiai irgi atnaujins kartą į metus…
    Taigi klausimas: ką tu čia nusišneki? 😀

  6. crooked parašė:

    ne, nu jus ir genijai, ar sarkazmo nesuprantat? 😀

  7. Fostil parašė:

    Kaip saunu, pasilieka visko po truputi naujom kartom. iPad 3 gales pasigirt revoliuciniu microSD…

  8. valkins parašė:

    Ne nu ir vėl kočionės.
    Aš nesuprantu ko jūs nesuprantat? Vienam vėl kažkokio usb prireikia, kitam microSD… Tai jums nedaeina, kad nafik visokių nereikalingų \"pičindalų\" reikia. Pagamintų su iškart visokiomis jungtimis ir dar kokiomis nereikalingomis detalėmis, tai kaina iškart op, o daugelis net nedautotų vieno ar kito komponento. Todėl, pradžiai sudėjo tai kas būtų būtina (iš Apple praktikos turbūt), po to žiūri klientų reakciją – ko jiems dar reikia ar reiktų vieno ar kito įrenginio atveju, ir jie su mielu noru tai padaro, bet neprikiša ko nereikia ir nereikia niekam šūkauti kad nafik kažkam kažko jau nereikia. Atsibuskit, burnotojai. Apple žino, ką daro, geriau už jus.

  9. nanoWorld parašė:

    \"Mac\’us atnaujina 2-4 kartus per metus\"

    Kazkaip suabejociau, nuo kada puse MAC vis dar su sena C2D platforma 🙂 Na, nebent jei imant bendrai absoliuciai visus MAC atnaujinimus, tai gal ir gaunasi 2 kartai per metus…

    PS. Cia \"i tema\", jei kas dar nematet 🙂

    http://www.youtube.com/watch?v=uLbJ8YPHwXM
    http://www.youtube.com/watch?v=UCV3VlZA06I

  10. foozz parašė:

    na papildomos jungtys=papildomos energijos sanaudos o plansetas nera jau tokia dekinga platforma kad galetum sutalpint 9 celes ar daugiau galvojant apie funkcionaluma nereik pamirsh mobilumo ir ergonomijos nes tai vistik vienas is lemiamu faktoriu. Apple gaminiai jug neskirti geekam 🙂 jie juk masems kurioms uztenka grazaus logo ir ispusto islaizyto interfeiso, kas siai kompanijai velniskai sekasi.

  11. crooked parašė:

    apple neskirti geekam?? greiciau kaip tik apple taiko i geekus, kurie greit prie brandu prisirisa, paprasti \"pieskos\" kazsin ar pirtku ta pati daikta, tik atnaujinga po du kart per metus…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.