Kalėdinės dovanos: kodėl naujas monitorius gali būti puikia dovana ir ko ieškoti, dovanojant monitorių

Amsterdamas, 2017 m. gruodžio 20 d. – Skverbimasis judriomis parduotuvių gatvėmis, ar naršymas internetinėse parduotuvėse prieškalėdinės karštinės laikotarpiu gali erzinti, ypač, jeigu neturite konkrečios idėjos, ką būtų geriausia nupirkti jūsų mylimiesiems. Ar pagalvojote dovanoti naują monitorių? Jeigu išrinksite tinkamą monitorių, jis turės ilgalaikį poveikį artimųjų sveikatos gerovei, darbui ir atsipalaidavimui pradedant nuo 2018 metų. MMD, monitorių pramonėje lyderiaujanti bendrovė, pagal licenciją valdanti „Philips Monitors“ prekių ženklą, pataria, ko ieškoti, renkantis monitorių.

Laiko dovana: USB-C padeda sukurti laisvo laiko
Didesnis efektyvumas darbe reiškia geresnius rezultatus ir potencialiai daugiau laiko laisvalaikio veikloms. Todėl viskas, kas gali tai padaryti, yra daugiau nei sveikintina dovana. Varginantis kabelių prijungimas ir atjungimas, jungiant išorinius įrenginius, jau nekalbant apie blaškymą ir erzinimą dėl susipynusių laidų ant darbo stalo, kasdieną mažina efektyvumą. USB-C, naujausias duomenų perdavimo technologijų proveržis, žymiai palengvina judrų gyvenimą. Turėdamas siaurą ir abipusę jungtį, šis prievadas leidžia naudotojams pakrauti, perduoti garso ir vaizdo signalą, ir prisijungti prie interneto, – atlikti viską per vieną kabelį.
MMD USB-C monitoriai, esami 24 colių ir 32 colių įstrižainės dydžių modeliai („241B7″ ir „328P6″), veikia kaip momentinė jungčių stotelė išoriniams įrenginiams, kaip viso dydžio klaviatūra, pelė, išorinis kietasis diskas, kamera, USB laikmena, taip atlaisvinama vertinga vieta ant darbo stalo ir išplėčiamos ribotos „ultrabook“ nešiojamųjų kompiuterių jungčių galimybes. Būdamas „P-line“ serijos profesionalams dalimi, 32 colių įstrižainės dydžio „328P6″ monitorius puikiai tinka veikloms, kuriose spalvų atkūrimas yra kritiškai svarbus, ir kartu turi USB-C jungtį. Turėdamas „Adobe“ and „sRGB“ spalvų palaikymą, jis sukurtas pagal profesionalius spalvų standartus, ir siūlo išskirtinai tikslų smulkių detalių atkūrimą. Šie stulbinantys vaizdai padės sukurti ryškesnę, labiau spalvotą darbo aplinką grafikos dizaineriams ir kitiems profesionalams ateinančiais metais.

Komfortas ir gera savijauta
Kitas dalykas, į ką reikia atkreipti dėmesį, yra jūsų akys. Bėgant laikui trumpųjų bangų mėlynos šviesos spinduliai gali daryti žalingą poveikį regai. Vienas būdas juos sumažinti  – naudotis „LowBlue“ režimu, išmania programinės įrangos technologija. Šį režimą turi daugelis skirtingų dydžių „Philips“ monitorių, pavyzdžiui „241B7″, „328E8″ ir išlenktas 34 colių įstrižainės „X-line“ serijos LCD („349X7″) monitorius.
Turėdamas itin mažą 1800 mm išlinkio spindulį, „328E8″ monitorius sukuria labai įtraukiantį potyrį, nes padidina gylio suvokimą ir sumažina vaizdo iškraipymą.  Kartu su „Adaptive Sync“ technologija, suteikiamas itin sklandaus žiūrėjimo potyris be vaizdo trūkčiojimo, plyšinėjimo ar judesių susiliejimo. Modelio „Full HD“ 1920 x 1080 pikselių raiška, 16:9 formatas ir išplėstinė vertikalaus lygiavimo (VA) technologija kuria ryškų vaizdą kiekvienai veiklai.
Jeigu jus labiau domina dovanų kupono galimybė ir norite aptarti detales prieš įsigydami dovaną, turėtumėte taip pat pasidomėti „E9″ produktų šeima, kuri pasirodys ateinančių metų pradžioje.

Sutelk dėmesį į darbą ar pramogas
Lenkti monitoriai yra geriausias būdas sukurti įtraukiantį žiūrėjimo potyrį tiek pramogoms, tiek darbui. Jie leidžia geriau sukaupti dėmesį ypatingai judriose aplinkose. Priklausomai nuo pagrindinių užduočių, kurioms atlikti jūs naudosite monitorių, jį galite išsirinkti iš gausaus lenktų „Philips“ monitorių asortimento:
34 colių įstrižainės „X-line“ serijos monitorius, kuris dėl akis tausojančio „LowBlue“ režimo jau užsitarnavo vietą kalėdiniame dovanų sąraše, žada malonaus žiūrėjimo potyrį. Su „UltraWide Quad HD“, panoraminiu 21:9 formatu ir galimybe padalinti ekraną ir srautiškai siųsti įvesties duomenis iš dviejų atskirų sistemų, šis monitorius sukuria pakankamai erdvės vienu metu kelias užduotis atliekantiems naudotojams, norintiems, pavyzdžiui, laikyti dokumentų ar socialinių medijų skirtukus, atidarytus ekranuose, ir tuo pačiu būti budriems sporto varžybų tiesioginių transliacijų metu. Taip pat yra 27 colių lenktas modelis („278E8″) su platesne „Ultra-Wide Color“ technologijos spalvų gama dar tikslesniam spalvų atkūrimui. Arba 32 colių įstrižainės „328E8″ monitorius, kuris sukonfigūruotas geresnei žiūrėjimo kokybei, tinkamai naudoti namuose.

Kad ir koks karštligiškas bebūtų šis pasirengimo Kalėdoms laikotarpis, tai turėtų būti malonus metas ir šios MMD dovanų idėjos gali būti naudingu įkvėpimu, nuimančiu stresą planuojant dovanas, kurios praskaidrintų nuotaiką labiau, nei Kalėdos.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.