Kas ketvirtas iPhone nesulaukia dviejų metų

Kaip praneša SquareTrade kompanija, kuri užsiima Apple produkcijos garantiniu aptarnavimu, kiek daugiau nei 25 procentai Apple iPhone išmaniųjų telefonų nesulaukia dviejų metų ir sugenda arba būna sudaužomi pačių naudotojų.

Tiesa, net 18 procentų atvejų dėl iPhone gedimo būna kalti patys vartotojai, o apie 7 procentai telefonų sugenda patys. Kaip teigė SquareTrade, pastarasis procentas nėra blogas mobiliesiems telefonams ir yra laikomas geru. Pastebima, kad iPhone 3GS modelis yra patikimesnis, nei pirmasis Apple iPhone bei po to sekęs iPhone 3G.

SquareTrade mano, kad Apple iPhone 4 bus dar patvaresnis ir laikys ilgiau. Teigiama, kad kai kurie vartotojai kartais specialiai sugadina savo telefoną, nes tikisi gauti naują. Tai buvo ypač pastebima po iPhone 3GS pasirodymo, kai vartotojai tokiu apgaulės būtu mėgino „išmainyti“ savo iPhone ar iPhone 3G telefoną į naujesnį.

4 Komentarai

  1. nugat parašė:

    Kas 1 metai keičiasi Ipchonai kaip kojinės,čia
    2 metai net kaip ir per daug…

  2. tomaxsas parašė:

    nugat jei tau 1 metai kaip kojinės, tai ką tada kalbėtum apie kokio HTC telefonus? kur naujas modelis išeina kur kas dažniau nei 1 metai…

  3. ironvolf parašė:

    \"Apple gyrė savo antenų išdėstymą, tačiau išėjo taip, kad laikant telefoną viena ar kita padėtimi rankoje pradingsta ryšys. Pats esu bandęs ne vieną lietimui jautrų ekraną turintį išmanųjį telefoną ir galiu pasakyti, kad neįsivaizduoju jo kitokio laikymo, koks nėra galimas Apple iPhone 4 atveju – telefoną laikant kairėje rankoje suspaudus į delną, o su dešine ranka valdant telefoną. Visgi jei taip laikysite iPhone 4, prarasite ryšį.\"

    Jei čia techninis gedimas, o ne OS tai tada užims pirmą vietą pagal garantinį iš visų iPhone 😀

  4. newdiamond parašė:

    kas kaltas kad ziuriu visi kaip aviu banda…turi iphone 3gs ir nori dar iphone 4. dieve ka daro marketingas…isplove smegenis …o dabar perka asilu banda….ir dar net per krize….

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.