Keli CPU-Z įrašai patvirtina labai gerą „Core i5-12600K“ spartą

Prieš keletą dienų pasirodė pirmieji pranešimai apie „Core i5-12600K“ sparta CPU-Z teste. Dabar CPU-Z tinklapyje jau galime rasti kelis patvirtinus i5-12600K spartos rezultatus. Visi jie iš skirtingų šaltinių, tad sparta tikrai yra aiški. Taip pat patvirtintos ir šio procesoriaus specifikacijos. Jis turės 6 didelius branduolius, kurių maksimalus dažnis sieks iki 4,9 GHz, o mažųjų branduolių maksimalus dažnis bus iki 3,6 GHz. Beje jų kiekis yra 4. Tad procesorius iš viso turės 10 branduolių ir 16 gijų.

Reikia paminėti, kad visi trys procesoriai buvo testuoti su skirtingų gamintojų DDR5-4800 atmintimi. „Core i5-12600K“ vienos gijos teste surinko 760-773 taškus, o apkrovus visus branduolius surenkami 7156-7220 taškų. Tad tikrai tampa aišku, kad 12 kartos „Core“ procesoriai bus tikras kartos šuolis spartoje lyginant su 11 kartos procesoriais, nes i5-12600K visų branduolių CPU-Z rezultatas yra geresnis už i9-11900K. Dabar belieka sužinoti ar 12 kartos procesoriai taip pat turės gerą kaina/sparta santykį, nes jau aišku kad grynos spartos jiems neturėtų trūkti.

3 Komentarai

  1. SoTOP parašė:

    12600K ir KF turėtų būti optimaliausi AL procesoriai, bent iš tų kurie išleidžiami pirmieji. Ypač jeigu kainos priartės prie šitų https://videocardz.com/newz/intel-12th-gen-core-alder-lake-s-final-specifications-and-pricing-leaks-ahead-of-launch o ne pas mus Topocentre dabar esančių.

    • svabas2 parašė:

      šaliai trūksta didelės PC komponentų ne elektroninės parduotuvės su pakankamai dideliu pasirinkimu, kur atvažiavęs prekę nusiperki ir pasiimi iš kart neatidarinėtoj dežutėje su celofanine celka, kad ir brangiau.

      • ManC parašė:

        Jo, buvo laikai, kai nueini į parduotuvę ir randi ko reikia, čia ir dabar… Nors tik trisdešimt keli, bet jaučiuosi pasenęs, kai pagalvoji kaip greit keičiasi įpročiai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.