„Kingdom Come: Deliverance“ sparta

Pripažinsiu iki vakar man neteko girdėti apie „Kingdom Come: Deliverance“ žaidimą. Žaidimas atrodo tikrai neblogai, tad pažiūrėkime kaip su juo tvarkosi šiuolaikinės vaizdo plokštės ir procesoriai.

Pasižiūrėjus į testus nesunku pamatyti, kad žaidimas labai reiklus. Šiuo metu 4K raiška yra kone neįmanoma, nes GTX 1080 Ti sugeba pateikti tik vos daugiau nei 30 kadrų. O tai yra net ne su aukščiausiais nustatymais. Žiūrint bendrai galima pasakyti, kad „Kingdom Come: Deliverance“ kiek geriau sekasi AMD vaizdo plokštėms. Jos lenkia tiesioginius savo konkurentus.

Visą informaciją rasite „GameGPU“ ir „Guru3D“ lentelėse.

9 Komentarai

  1. Jordan parašė:

    Panašu, kad labiau jau cpu ir Vram bandwidth reiklus žaidimas.

  2. Daimonass parašė:

    As irgi, iki vakar nesu girdejas sito zaidimo.. Bet vakar keleta valandu ziurejau stream’a zaidimo, tai asmeniskai man labai patiko, manau ne ka blogesnis nei The Wither 3, beto kiek suzinojau, dialogu yra daugiau nei The Wither 3.. Tai pasaulis yra milziniskas.

  3. Minde parašė:

    jau pora metu laukiu sio zaidimo. Idomu kokia reali grafika lyginant su anonsais. Pries 2 metus tai atrode tiesiog nerealiai.

  4. neblogai parašė:

    Man taip pat buvo negirdėtas šis žaidimas- bet pažiūrėjau pora youtube video- ir tikrai sudomino. Siekia būti išties istorinis ir tikroviškas- tai kažkas naujo RPG žanre. Prie visa to- tai įdomus laikotarpis (1403 metai), ir Bohemija- kraštas netoli nuo Lietuvos. Po kelių metų- tų pačių čekų pulkai už Vytauto pinigus kovėsi Žalgirio mūšyje, po to- apturėjo Husitų karus, siūlė Vytautui būti jų karaliumi, vietoj ko Bohemiją pavaldyti gavo Žygimantas Kaributaitis, o lietuvių kariai padalyvo čekų tarpusavio mūšiuose. Žaidimo įvykius lemia Šv. R.I imperatorius Zigmantas- gerai pažįstamas su Vytautu ir Jogaila, Gedimino palikuonis per jo dukrą Aldoną. Buvo teisėjas sprendžiant Žemaitijos priklausymą ir sienas, 1410-ais ir 1429 siūlė Vytautui karūnuotis. Tai štai- dėl viso to bus įdomu istoriniame žaidime pamatyti tą kraštą ir įvykius taip kaip pasakoja vietiniai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.