Kingston planuoja mažinti NAND įrenginių kainas

Operatyvios atminties modulių gamintojas „Kingston“ ketina sumažinti visų savo NAND atminties produktų kainą iki 15%, praneša IT portalas Digitimes.com, remdamasis konfidencialiais šaltiniais. Kainų mažinimas turėtų paliesti tokius prietaisus, kaip USB atmintinės, SSD kaupikliai bei atminties kortelės. Deja, tikslesnių žinių, kuomet pirkėjai pajus kainų sumažėjimą neįvardyti šaltiniai neatskleidė.

Pati „Kingston“ pažymi, kad kainų mažinimas susijęs su siekiu paskatinti NAND atminties gamintojus pereiti prie pažangesnių technologinių procesų, ir taip sumažinti gaminimo kaštus. Bendrovė viliasi, kad šiais metais jiems pavyks kur kas tvirčiau įsitvirtinti NAND atminties produktų rinkoje.

Nenuostabu, kad toks kompanijos žingsnis yra logiškas, mat NAND tipo atminties gamintojai šiuo metu pereina prie pažangesnių 19 nm bei 20-29 nm technologinio lustų gamybos proceso. Tai turėtų leisti pagaminti daugiau reikiamos produkcijos iš vienos silicio plokštelės.

Be to, „Kingston“ nori išparduoti savo sandėliuose užsilikusią produkciją ir atlaisvinti juos naujai, tačiau kol kas paklausos prognozės išlieka blankios, mat pirmasis šių metų mėnesis atspindėjo didelę perteklinę pasiūlą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.