Kingston pristato pigų 40GB SSD kaupiklį

Nepaisant to, kad naujienų portaluose tiesiog mirgėte mirga pranešimai apie naujausią ir greičiausią apartinę įrangą, verta pakalbėti ir apie produktus, kurie yra prieinami mums visiems – vidutinės klasės gaminius. Į šį segmentą nusitaikė ir Kingston, kurie šią savaitę pristatė gana pigų 40GB SSD kaupiklį.

Manau nieko nuostabaus, jog SSDNow V serijos atstovas neturi kažko ypač jaudinančio. Vienintelis čia žavintis dalykas yra kaina, nors ir pastaroji paplonins jūsų piniginę. Visgi, 32nm MLC NAND atmintimi grįstas kaupiklis pasižymi 170MB/s nuskaitymo ir 35MB/s įrašymo greičiais, o tai yra pakankama atsižvelgus į jo kainą. Ji už Atlanto siekia 115 JAV dolerius, o su nuolaidomis (angl. rebate) – vos 85 JAV dolerius.

Viskas skamba gana neblogai tiems, kurie vis tiek nori kietosios būsenos SSD kaupiklio, tačiau neįstengia įsigyti aukštos klasės gaminio. Bet jei jums svarbu tik kaina, vis dar privalote likti su įprastais mechaniniais kaupikliais.

6 Komentarai

  1. AP0323 parašė:

    jiem kainuoja ~200 lituku, mums kainuos 300Lt

  2. ligonis parašė:

    350-500 sakyciau kainuos lietuvoi

  3. zhaltees parašė:

    Nu va. Jau realesnė kaina. Ligoni, ir iš kur gi tu ištraukei tuos 500? 😀

  4. Fostil parašė:

    Na kaina visgi dar toli grazu nezavinti. Siuo metu 1GB = 0.32lt (WD6400AAKS), o cia jai imant 300lt 40GB SSD, tai gautusi 1GB = 7.5lt. Nelabai panasu i pigu.

  5. marazinas parašė:

    Fostil, niekas ir nesako, kad pigu. Tiesiog kaina jau yra prieinama. Nereik lyginti skirtingų technologijų, kurių viena yra dar tik savo \"kūdikystės\" stadijoj.

  6. suck4it parašė:

    Nu perkant uzsienio kainom tai galima butu pasimt vien del OS..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.