Kingston tyliai pristatė 512GB SSDNow V+ kaupiklį

Be didelio žiniasklaidos dėmesio ir garsių spaudos pranešimų, atminties lustų gamintojas Kingston į rinką išleido vienus iš talpiausių savo NAND atmintimi grįstus SSDNow V+ serijos gaminius. Naujieji kietosios būsenos kaupikliai gali patalpinti net 512GB duomenų.

Nepaisant didelės talpos, kietosios būsenos kaupiklis yra įprasto, nedidelio 2.5 colio dydžio ir naudoja SATA 3.0Gbps jungtį bei MLC tipo NAND atminties lustus. Kaip teigiama, kaupiklis gali veikti net vieną milijoną valandų, o jo maksimali nuskaitymo/įrašymo sparta yra atitinkamai 230 ir 180MB per sekundę.

Kingston 512GB SSDNow V+ variantas rinkai yra tiekiamas su trijų metų garantija bei dvejomis skirtingomis versijomis. Viena iš jų, kurioje rasime tik SSD kaupiklį, kainuoja apie 1120 eurų, tuo tarpu su priedais – apie 1200 eurų. Išplėstoje pakuotėje taip pat randama programinė kopijavimo įranga, 2.5 colio dydžio dėklas, kurio pagalba kaupiklis tampa išoriniu bei lengvai nešiojamu. Tenka pastebėti, jog kainos – neįtikėtinos.


4 Komentarai

  1. vyciokaz90 parašė:

    Nu jo, kaina gera 😀

  2. Creative64x2 parašė:

    Gera kaina bet kažkodėl vyciok neperki 😀
    Bet ar gali man kas atsakyti kada pigs flasha\’ai? jau metai kaip jokių kritimų, tik šuoliai

  3. vyciokaz90 parašė:

    Iš ko sprendi, kad neperku? 😛

  4. pascha parašė:

    http://www.gerakaina.lt/new/product_info.php?cPath=85_142_138&products_id=583560&modelis=HD103SI

    As toki pries metus pirkau uz 260 ir kiek pastebiu greitis su hd tune 120mb/s tai kam moket 10 kart daugiau uz 2kart didesni greiti 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.