Kodėl stacionarus kompiuteris geriau nei nešiojamas?

Daugelis iš mūsų naudojasi nešiojamaisiais kompiuteriais. Juos be jokio vargo galima įsimesti į kuprinę ir neštis visur, kur einate patys. Nešiojami prietaisai suteikia daugiau laisvės keliauti ir dirbti iš ten, kur širdis geidžia. Nors pastarieji yra patogesni keliavimo atžvilgiu, stacionarūs kompiuteriai turi daug pranašumų.

Foto: Pexels.com

Galbūt stacionariu kompiuteriu naudojatės tik darbe arba nuvykę pas močiutę į kaimą. Tačiau neapsigaukite – šio tipo kompiuteriai ne tik nesiruošia užleisti vietos nešiojamiems, bet ir gali pasiūlyti daugybę privalumų. Šiame straipsnyje parodysime, kodėl stalinis kompiuteris dažnai yra geresnis pasirinkimas už nešiojamą!

Stacionaraus kompiuterio pranašumai

Tos pačios dalys – didesnis galingumas

Nešiojami ir stacionarūs kompiuteriai gali turėti beveik tokias pačias dalis, tačiau pastarasis vis tiek bus galingesnis. Taip yra todėl, nes stalinių kompiuterių dalys yra didesnės ir galingesnės. Tai ypatingai atsispindi kalbant apie prietaiso greitį ir procesoriaus galingumą.

Kaina

Jei palygintumėte tas pačias funkcijas turinčius stacionarų ir nešiojamą kompiuterius, jie mažai kuo skirtųsi, tačiau kaina būtų beveik perpus mažesnė. Žinoma, šiuolaikiniai stacionarūs kompiuteriai dažnai galingumu ir nustatymais pralenkia nešiojamus, bet jei jums nesvarbu prietaiso tipas, tuomet galite sutaupyti.

Dydis

Staliniai kompiuteriai asocijuojasi su puse stalo užimančia dėže ir vos pakeliamu ekranu, tačiau tokie prietaisai yra praeitis. Šiuolaikiniai kompiuteriai mažai kuo skiriasi nuo nešiojamų, jų korpusai integruojami tiesiai į ekraną ir užima vos daugiau vietos nei nešiojami. Apple prekinis ženklas jau nuo seno stalinių kompiuterių korpusą montuoja į monitorių, taip užtikrindami patogų prietaiso naudojimą.

Foto: Pexels.com

Kompiuterinė technika Senukai.lt!

Ieškote naujo kompiuterio? Pats laikas užsukti į senukai.lt, tam, kad įsigytumėte naują įrenginį, jums net nereiks iškelti kojos iš namų! Na, o jei negali apsispręst, kokio kompiuterio ieškote, atvykite į jūsų mieste esančią parduotuvę ir mūsų konsultantai padės jums rasti tinkamiausią variantą. Mes ne tik patarsime, kokį nešiojamą ar stacionarų kompiuterį rinktis, bet ir pasiūlysime puikias kainas. Tad užsukite į senukai.lt!

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.