Kompanijos neskuba pereiti prie Windows 7

Naujausi rinkos tyrimai parodė, kad kitąmet vos 7-8 procentai JAV ir Europos bendrovių pereis prie Windows 7 operacinės sistemos. Apklausoje dalyvavo visi tie asmenys, kurie priima IT sprendimus savo kompanijose.

Visgi, tai nereiškia, jog kompanijos nesidomi Windows 7 operacine sistema ar ją vertina neigiamai. Net 49 procentai respondentų teigė, kad žada kada nors pereiti prie šios operacinės sistemos, tačiau nežino nei kada, nei kaip tai tiksliai padarys. Septyni procentai bendrovių teigė, kad prie naujosios operacinės sistemos pereis jau kitais metais, o 10 procentų – kad per artimiausius 12-16 mėnesių.

Kol kas labai daug kompanijų naudojasi Windows XP OS, kuri įdiegta net daugiau nei pusę visų kompiuterių. Tiesa, bendrovių vadovai tiki, kad kitais metais visuose naujuose kompiuteriuose, kuriuos pirks įmonės, bus įdiegta Windows 7 operacinė sistema.

4 Komentarai

  1. developeris parašė:

    Na nemanau , kad per krize jiem reikalingos papilomos islaidos 🙂

  2. eimis50 parašė:

    Tai pagalvok pats logiškai, developeri. Tai ar jiem laukti metus ar kiek. Vistiek kažkada reiks keisti Win. Tai krizė buvus, nebuvus. Juk įmonės gauna kažkokių nuolaidų ir kitko ko negauna paprasti namų vartotojai.

  3. developeris parašė:

    na nzn pagal mano logika tai tu nusikalbejai 😀 Dabar dauguma imoniu sieka sumazinti savo islaidas , tai tikrai nemanau , kad jie negali pakenteti iki \"geresniu\" laiku ir su xp 🙂 kuris puikiai veikia…

  4. sketchy parašė:

    🙂 visiškai pritariu developeriui. Įmonių vadovam tikrai galvos neskaudės, jeigu nepereis prie naujesnės OS. Skaudėtų, jeigu pereitų…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.