Konkursas Technews.lt apžvalgų vertinimo logotipui sukurti

Sveiki mieli "Technews" skaitytojai. Šįkart mūsų konkursą sudarys apžvalgų vertinimo vaizdinio apipavidalinimo (logotipo) kūrimas bei, žinoma, šiokie tokie prizai.

Kaip pastebėjote, šiuo metu mūsų publikuojamose apžvalgose nebeliko suteikiamų apdovanojimų. Viso šito priežastis labai paprasta – norint sugrąžinti "Technews" suteikiamus apdovanojimus už geriausią kainos/kokybės santykį, inovacijas ar tiesiog patį geriausią produktą rinkoje, mums reikalingas naujas "Technews" logotipas, kuriame ne tik galės (arba ne) puikuotis suteiktas apdovanojimas, bet ir atsispindės gaminio gauti balai dešimtbalėje sistemoje (kas 0,5 balo). Taigi, norėdami įvesti į apžvalgas kiek daugiau subjektyvumo ir aiškumo, kreipiamės, mieli mūsų lankytojai, į Jus. Norėdami tapti  būsimų apžvalgų dalele bei laimėti "Technews" suteikiamus prizus, Jūs turite atsiųsti savo sukurtą logotipą mums – redakcija@technews.lt. Jūsų laiškų laukiame dvi savaites, iki gegužės 30 d.

Daugiausia simpatijų tarp Technews administracijos narių sulaukusio logotipo savininkas bus apdovanotas:

Arctic Charger Plus AA/AAA baterijų įkrovikliu, Nexus D12SL-12 PWM ventiliatoriumi bei Thermalright Chill Factor III (2g) ir Prolimatech PK-1 (5g) termo pastų pakuotėmis.

Po Technews.lt administracijos balsavimo beveik vienbalsiai nugalėjo Vytautas Godelis bei jo sukurtas logotipas. Ačiū visiems dalyvavusiems konkurse. Likite su mumis ir iki kitų konkursų!

 

                                                

9 Komentarai

  1. nemesis parašė:

    Aš už idėjos pavyzdį 🙂

  2. BC00 parašė:

    😀 tuomet nebus kam prizu dalint:)

  3. Creative64x2 parašė:

    Jei kam pavyzdys yra šedevras tai jūs perkat maistą vien TOP ECONOMY klasės, kuris būna neišvaizdžiai įpakuotas.

  4. SB parašė:

    Creative64x2>Kad gal kitokio ir neįperka, nereikia čia turtuolio su GTX 550 sėdint vaidint.

  5. BC00 parašė:

    Mažiau patenkintiems pasakysiu, jog šis pavyzdys "sudalyvaus" tik 1-2 apžvalgose. Stay tuned:)

  6. Creative64x2 parašė:

    SB Tai, kad tas TOP ECONOMY vos pigesnis už normalų įperkamą, o kokybė tikrai prastesnė ir neatitinka kainos kokybės santykio. Manai aš negalėjau pirkti 560Ti? O kam jei man užtenka 550Ti
    …ne į temą čia visai…
    Be to jei pagal turimų daiktų brangumą sprendi apie žmonių pajamas ESI ŽLUGĘS

  7. BC00 parašė:

    Laukiame didesnio Jūsų aktyvumo.

  8. Crembo parašė:

    Manau jeigu būtumėt davę daugiau laiko, tai būtų buvęs aktyvumas didesnis. Matot, dabar gi egzaminai 12-okams, ir aš manau netrūksta čia tokių, taigi atitinkamai žmonės yra užsiėmę ir neturi laiko dabar tam. (Nors noras ir idėja yra)

  9. daimonass parašė:

    Jai moki piesti su PS, tai tam nereikia daug laiko. Ir norint tikrai i diena surastu bent 20-30min skirti. Nors nelabai isivaisduoju koki logotipa reikia piesti tiek laiko. Beto ka mazai dvieju savaiciu ? Abejoju…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.