Kriptovaliutų kainos pasiekė seniai matytas žemumas

Pastarasis laikmetis tikrai nedžiugina kriptovaliutų rinkos dalyvių – valiutų kainos stipriai krenta žemyn. Tačiau tikrai ne visi tai vertina neigiamai – žaidėjams tai teikia viltį įsigyti kompiuterinę įrangą pigiau.

Štai populiariausia pasaulyje kriptovaliuta Bitcoin (BTC) per pastarąsias septynias dienas prarado daugiau nei trečdalį savo vertės. Dabar 1 BTC vertas 19 000 USD, tokia jo vertė paskutinį kartą buvo fiksuota 2020-aisiais, tačiau tuo metu valiutos vertė greitai kilo į viršų, o dabar leidžiasi žemyn. Praeitų metų pabaigoje Bitcoin vertė buvo priartėjusi prie 70 000 USD kartelės.

Problemos neaplenkia ir kitų kriptovaliutų. Štai, pavyzdžiui, Etherium (ETH) vertė patyrė dar didesnį kritimą. To pasekoje, dabar 1 ETH dabar vertas mažiau nei 1000 dolerių. Daugiau nei prieš pusmetį, šios kriptovaliutos kaina buvo penkis kartus didesnė, nei yra dabar.

 

29 Komentarai

  1. StrelokRTX parašė:

    Visiems pinigų prireikia, o durnių kurie pirktų neužtenka. Įdomu kada su NT Lietuvoje panašiai bus. Nes čia panašiai kaip su crypto žmones vertę iškėlė 😀

  2. StrelokRTX parašė:

    17 700 usd and falling. nu seniai tokio free fall nematęs.

  3. Daemon parašė:

    Yep, there goes my crypto

  4. ZeroFM parašė:

    Oj patinka šita kreivė žemyn oj kaip gerai 😀

  5. nemesis parašė:

    Ne pirmas, klausimas ir ar ne paskutinis kartas. Kartojasi tai, kas jau keliskart buvo. Nieko įdomaus ar naujo…

  6. aiwaris parašė:

    pritariu GreenZebra nes pats galvoju apie saules paneles jas pasistacius ant stogo mano reikmem kaip ir uztektu ju jai aisku saule daugiau sviestu 😀 nes pas mane palanki stogo puse tai nuo ausros iki kazkur 17val i jas saule sviestu 🙂

    • Daemon parašė:

      Turbūt neimčiau kolektorių grynai dėl ekologinių sumetimų. Kas utilizuos batarkę po 15 metų? Būti offgrid labai jau naivus reikalas. Man realiai dar geriau, kad aš susijungęs su kitais žmonėmis.

      • GreenZebra parašė:

        Nu tai taip gali ir buti susijunges, bet kalba buvo ar pirkti uz milijona sodyba palangoje ar kur nors privaciai kur niekas tau netrukdys. Va yra Musko starlink tai interneta irgi turesi. O del bateriju tai cia maziausias rupestis turetu buti, nes po 15metu dar daug kas gali pasikeisti

        • Daemon parašė:

          Aha, įdomu, kaip su tuo internetu kaimuose. Aš negalėčiau gyventi be YouTubės be lago. Tai jei galit, pakomentuokit? Pats dabar mąstau apie gyvenamos vietos keitimą.

          • neblogai parašė:

            Pagyvenau dabar kurį laiką kaime, kokie 7km nuo bokšto. Per mobilų Ežio neribotą internetą, skleidžiamą per telefoną, vasarą dažnai, o kitu metų laiku- savaitgaliais, ir vakare Jūtūbas tik 360p-480p. Ryte/dieną 480p-720p, naktį ir 1080p. Twičas, bei Veidaknygės tiesioginis video- dar šiek tiek prasčiau. Naudojantis daugiau nei vienu prietaisu- išvis vargas. Pastoviai gyvenant, ir jei tikrai nėra geresnio interneto galimybės, turbūt reikėtų pirkti ar konstruoti anteną kad stiprinti signalą. Na ir tikėtis kuo greitesnio platformų perėjimo prie AV1, kad gauti geresnę kokybę.

            • Daemon parašė:

              Ne kažką, seniukai 😀 Dabar sėdžiu su Telios 300 Mbps ir patiriu nulį problemų. Norėčiau turėt bent jau stabilų 1080p YouTube. Nes ten kokybė irgi nėra kažkoks pasaulio stebuklas. Bet suprantu, kad toli nuo miesto centro, reikia daryt tam tikras išlygas. Realiai bokštas stovi panašiu atstumu ten, kur aš žiūriuosi gyventi. Šiaip grojau YouTube iš telefono, kaip ir nieko buvo, bet dar reiks savaitgalį pasitestuot. Šiaip galvojau, kad reikės kažkokią antenikę statyt, nes su 360p, tai biškį prastai. Plius, kartais reiktų siųsti didesnės apimties failus darbiniais reikalais.

  7. aiwaris parašė:

    pats gyvenu mazam miestuke ir naudoju telia 4g intika plius antena laukine ir gretis diena apie 100mbs o nakti apie 150mbs tai man pilnai uztenka nes pvz optika pasijungt kiek klausiau kainuotu apie 1.5k eu tai optikos jau nebenoriu gerai ir 4g 😀

    • kernelis parašė:

      Bendrai rysio kokybei svarbu ne tik pralaidumas, bet ir kiti parametrai (latency, jitter etc.). Mobilaus rysio tinklai linke agreguoti srauta i didelius freimus, del ko, pvz. tokie use case’ai kaip remote desktop’as, patiria jauciama „laga“. Kitas dalykas, 100Mbps is 4G sakyciau labiau reprezentuoja isimti, o ne taisykle. Turbut turi gera boksto matomuma ir neitin apkrauta cele.

      Savaime aisku, jeigu tau pakanka – tai pakanka, viskas puiku. Nebutina imt sviesolaidzio, vardan turejimo, ko nereikia.

  8. aiwaris parašė:

    pries tai naudojau per tel linija intika tai 4g perejimas pasijuto visom prasmem N kartu geriau kaip ir zaidimam ping mazesnis daug ir stabilesnis bet tai tik su antena be jos tai butu nieko gero siaip iki boksto yra 4km bet ne tame gal reikalas dagiau gal ytakos turi boksto palaikomi dazniai o jie beveik auksciausi kokie tik LT palaikomi nes jai sumazinus dazni rankiniu budu tai tada iskart lb jauciasi db pas mane stovi ant B1(2100Mhz) plius B3(1800Mhz) cia 4g jai ka na o ant auto aisku buna ant mazesniu dazniu cia jau tiekejo sukciavimas taupumo sumetimais tai as masidares ant manual tai viskas ok lb net patenkintas intiku 🙂

    • kernelis parašė:

      Tai viskas svarbu: daznis, atstumas, matomumas, antenos kryptiskumas/stiprinimas, modemo galia ir jautrumo riba etc. DLS’as labai priklauso nuo atstumo ir linijos kokybes, tai gali buti ivairiu atveju. Tavo atveju geriau 4G, as zinau atveju, kur visumoje geriau DSL’as, nes letesnis, bet daug stabilesnis. Visaip buna.

  9. aiwaris parašė:

    beja telia praeitam modeme paslepe su update sita dazni tai teko unlockinti modema kad susigrazint normalu intiko greiti nes buvo palikes tikrai kakarieku jis prie kokio as neprates ir buvo wtf toks is niekur nieko 😀

  10. aiwaris parašė:

    galvojau apie tai bet po to pagalvojau apie palaukima kol ateis 5G iki mano boksto nes siaip ir dabar esu visai patenkintas taip kaip yra nes viskas gan stabilu net for gaming na o kai 5G ateis aisku bus ir antena keiciama ir noretusi ne telia aisku modemo del sito tiekejo bajariu daromu taupumo sumetimais.

  11. aiwaris parašė:

    turiu ir hujovai modema kuris tikrai letenis uz uz naudojama ZTE cia taip yra del dazniu pasirinkimo ant ZTE ko hujovai neduoda del mikrotik butent sito tai kaip speju jis man butu letesnis net nei ka dabar turiu cia ziu pagal spec ir pan.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.