Krito „Far Cry 5“ „Denuvo“ apsauga

„Far Cry 5“ „Denuvo“ apsauga, kuri žaidimą apsaugo piratų, išsilaikė tris savaitės. Tai tikrai nėra greičiausias „Denuvo“ apsaugos nulaužimas, bet ir tikrai ne ilgiausias. Mėgstantys piratinius žaidimus nesunkiai ras ir naująją „Far Cry“ dalį, kur ieškoti žaidimo tikrai nereklamuosime. Žaidimą be „Denuvo“ dar saugojo ir „VMProtect“ bei EAC ir „Ubisoft uPlay“ paslaugos, bet ir tai nepadėjo.

Žaidimų industrijai visai nepatinka, kad jų žaidimus piratai nulaužia taip greitai, bet jiems tai vis tiek nesutrukdo susikrauti milijoninius pelnus. Mes galėtume pridurti tik tiek, kad dažniausiai tie kas siunčiasi piratinę žaidimo versiją žaidimo vis tiek nepirktų, arba tai darytų labai mažas kiekis žmonių.

19 Komentarai

  1. Strelok parašė:

    Kada EU komisija uzsake tyrima apie piratavima. Patys buvo nustebe, kai priejo prie isvados, kad piratavimas dideles itakos neturi pardavimams ir buvo ne vienas atvejis, kai piratavimas kaip tik jiems padeda del reklamos.

    • jagiux parašė:

      Geram žaidimui tikrai padeda tikrai žinau ne vieną atvejį kai piratines versijas žmonės iškeičia į legalias be to šiuolaikiniai žaidimai multiplayer pagrindu paremti, gal todėl tokie šudini singleplayer režimai dabar nes piratinėse versijose multiplayer dažnu atveju neveikia taip kad norint patirt kuo daugiau vis viena žmogus pastumėjamas isigyti legalų žaidimą, kurėjams turbūt pikčiausia dėl to kad piratkiu dėka jie negali taip jau laisvai melšti pinigus už bet ką ,vis tik tai būdas išmeginti žaidima,geras jis ar nelabai, netgi pritariu visam tam žaidimų nulaužinėjimui nes tada kūrėjai šiek tiek suinteresuoti kurti geresnius žaidimus antraip nulaužtas versijas išbande jų nepirks:-)

    • SoTOP parašė:

      Šitai visada buvo aišku, tiesiog kartais reikia „rasti“ priežastį, dėl ko pardavimai buvo maži. Pvz. koks Microsoft jei norėtų padarytų Windows nenulaužiamus, ką tikrai galėtų, bet kam jiems taip daryti – tie keli procentai prarasti nuo potencialių pardavimų nieko nereiškia, jeigu visi su nulaužtais Windows’ais sėdi MS ekosistemoje, vietoj to kad pvz. į Linux pereitų.

      • kernel_panikuoja parašė:

        Tai kad WIN10 raktai po 5-10USD ebay, kam is viso tuos piratinius naudot, kai legalus centus kainuoja 🙂

        • SoTOP parašė:

          Aš kai skaitau apie tuos raktus už centus, tai man visada prieš akis šita mėmė išlenda – lEgALūS rAktAi PiGiAi 😀 Nors taip, techniškai pigu ir legalu.

          • mafo parašė:

            Kitą savaitę išbandysiu – vienas kainavo 15 EVRO berods (WIN10 64 pro). scdkey.com

            • Strelok parašė:

              Kad pirkdami visokius windows raktus ar zaidimus per 3-iuosius asmenis daznai patys paremiat apgavikus. Esme sistemos yra ta, kad yra pavagiami asmens korteles duomenys, uz juos perkami raktai is oficialiu puslapiu, o po to jie perparduodami per tokius saitus, kad butu sunkiau atsekti.

          • kernel_panikuoja parašė:

            Na, raktai legalus, tik pardavinejami greiciausiai nelegaliai 🙂 Kiek ten ju pirkta su pavogtais duomenim vistiek nesuzinosim. Beje, jei gerai pamenu, ten daznai buna OEM’iniai raktai, tai gal nebutinai pavogti, siaip „is po stalo“.

            • Stipena parašė:

              Arba OEM arba iš sugedusių pc surinkti, tipo pagal ES įstatymus MS turi leisti parduoti panaudotą raktą. Su ofiso paketu irgi idomiai, lifetime licenzijas pardavinėja už kapeikas irgi kažkaip panašiai kaip oem gaunasi.

          • IFeelYou parašė:

            Na nežinau. Esu nusipirkęs Kaspersky Internet Security 2018 10 licencijų 366 dienoms. Mokėjau 5 eur Ebay. Veikia idealiai ant 4 kompiuterių šiuo metu 🙂 Visada stengiuosi pirkti tik raktus ir per Ebay, nes ten lengvai gražina pinigus jeigu tik kokia problema.

        • G@m3r1s parašė:

          Generuoji su softu ir pardavineji tuos key , niekas ne kitaip nei loaderi panaudosi 🙂

  2. ZBalsas parašė:

    Piratavimas piratavimu.. Niekas čia nepasikeis dėl naujų apsaugų. Kažką daro EA ir Microsoft su EA Access ir Xbox Game Pass. Nereikia iškart ploti 60eur, išbandai naujausius žaidimus.. Patiko – perki, arba toliau žaidi mokėdamas prenumeratą. Va čia ateitis. Nes sumokėti 60eur už žaidimą ir perėjus jį pamiršti, kažkaip gaila. Nors nesakau, nepamenu kada besiunčiau piratinį geimą. O kaip kažkas čia minėjo, patikusius žaidimus žmonės vėliau ir nusiperka, kad paremtų kūrėjus.

    • Minde parašė:

      kad priesingai, jei patinka zaidas su tom prenumeratom brangiau gaunasi ir dvigubai

      • DjDedis parašė:

        Tik jau nereikia. Susimokejau EA Access kelis eurus mėnesiui ir peržaidžiau visą DA: Origins. Tikrai pigiau gavosi nei pirkti. Be to galejau žaisti ir kalną kitų žaidimų.

    • newdiamond parašė:

      butent…net pats esu dares taip.perejau, pamaciau kureju dienorasti..ir nupirkau po to zaidima. Aisku ten ir kaina buvo su protu. O ne kaip dabar start price minimum 60 eur 😀
      Tegul galvas ishsitrina su tokiom kainom, po 2 menesiu eina sale po 40 ar 30 eur tie AAA 😀
      Butent, daug budu yra subalansuoti paklausa su kaina, bet niekas nenori zaisti. Reikia dirbti ir panasiai…

  3. ToBeX parašė:

    Kai buvau moksleivis, tiesiog kainos neadekvačios buvo žaidimų, su turimom pajamom ir tų žaidimų norėjosi daug.
    Dabar nėra laiko kada žaist, yra pinigų, bet vistiek prieš pirkdamas – parsisiunčiu išbandau, jei patinka nusiperku. Viskas daug paprasčiau dabar su steam, negu būdavo anksčiau.

  4. SarzzeR parašė:

    Dabar man piratavimas yra tapęs kaip kokia didelė demo versija, pabandai ir pasižiūri ar žaidimas patinka ir tada įsigyji. Nors dažniausiai aš ir taip žaidimus nusiperku ir nevargstu su tomis piratinėmis versijomis, nes dažnai kyla visokių problemų. O ir kainos – visai prieinamos, net naujausią žaidimą galima pasiimti su 20-30% ar net didesne nuolaida ir oficialių prekybininkų.

    • iTroubl3 parašė:

      Mano irgi beveik visi steam žaidimai akcijiniai 😀 Susidaręs wishlistą norimų žaidimą ir vis gaunu pranešimą jeigu nuolaida mano pažymėtam žaidimui, realiai taip galima išlaukti nuolaidos kiekvienam žaidimui 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.