Labiausiai pirataujami žaidimai 2010 metais

Naujoji Call of Durty dalis Black Ops ir pelnė didelį pasisekimą, per pirmąją prekybos dieną buvo parduotas rekordinis skaičius kopijų. Tačiau yra ir neigiama to pusė. Šis žaidimas tapo lyderiu ir tarp labiausiai nelegaliai siunčiamų žaidimų 2010 metais.

Net 4.27 milijono vartotojų atsisiuntė šį žaidimą nelegaliai. O turint galvoje tai, kad žaidimas išleistas lapkričio mėnesį, nelegalių kopijų kiekis dar gali sparčiai augti. Battlefield: Bad Company 2 žaidimas užėmė antrąją vietą pagal nelegaliai atsisiųstų kopijų kiekį. Trečiasis buvo Mafia 2, ketvirtasis Mass Effect 2, o penktasis – Starcraft II.

Smerkti, ar mėgti piratus – spręsti Jums. Tačiau galima teigti, kad piratai turi gana gerą skonį kompiuteriniams žaidimams.

9 Komentarai

  1. egidijus parašė:

    Jei nebūčiau bandęs Battlefield Bad Company 2 piratinės versijos, tai nebūčiau nusipirkęs ir legalios. Pažaidžiau, patiko ir įsigijau. Va jums ir piratinių kopijų nauda. Manau iš tų 4.27 milijono nelegalių vartotojų nemaža dalis irgi įsigijo.

  2. crooked parašė:

    MW2 taipogi buvo labiausiai pirataujamas 🙂

  3. cepukas parašė:

    pritariu egidijus,as ir taip pat zaidziu piratinius geimus,jei kuris labai patiko ir uzsimanau palosti mp nusiperku 🙂

  4. SB parašė:

    Atrodo reikia nuostabaus MP, kad išbandę piratinę versiją žaidėjai jį nusipirktu. Kitu atveju pirks tie, kurie perka visada.

  5. Linas parašė:

    Kad net ir jau perkantys užsieniečiai išbando nelegalia versija ir jeigu geras nusiperka, nes rizikinga kai kada pirkt pvz. NFS serija buvo tokia sumauta, kad visi nusipirke pamenu pardavinejo arba bande atsaukti preorder.

  6. newdiamond parašė:

    piratavo pirtatauja ir pirataus….be ar nuo to mazeja leidybiniu kompaniju pelnai ???

  7. lukas513 parašė:

    manau tikrai neatsiranda daug zmoniu kurie perka zaidima tik single-player rezimui na nebent amerikonai tai sau gali leist

  8. pushaz parašė:

    gal kazkiek tie pelnai ir mazeja,bet labiau verkiama del negautu $ nei del prarastu,kaip cia kompanijos nori parodyti..

    Egidijus – same here 😉 Nors buvau zaides beta,bet tai manes neitikino,paskui po piratines po keliu dienu zaidimo turejau originala.

  9. simple parašė:

    Džiaugtųsi jie tais skaičiais geriau… Nesu įsigijęs nei vieno žaidimo, prieš tai jo nepabandęs.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.