Laikui prastumti – sukučiai („Fidget Spinner“)

Pastaruoju metu iš kažkur atsiradęs „Fidget Spinner“, mes jį pavadinsime tiesiog sukučiu, labai populiarėja ir jį turėti tampa kone mados reikalas. Šis mažas sukutis ne tik padeda išvaikyti nuobodulį turint laisvo laiko, bet ir gali sumažinti stresą atitraukdamas nuo kasdienių rūpesčių minutei, kitai.

„Fidget Spinner“ žaisliukų dabar yra devynios galybės ir išsirinkti sau tinkantį gali nebūti taip lengva kaip pagalvojote iš pradžių. Didelį sukučių pasirinkimą galite rasti „Gearbest“ internetinėje parduotuvėje. Siūlomi įvairūs modeliai, vieni kainuoja vos kelis eurus, kiti, įmantresni, kelias dešimtis. Iškart pridursime, kad „Gearbest“ galite panaudoti nuolaidos kodą, kuris sukučiams suteikia 17 % nuolaidą (GBFSPINNER).

Pavyzdžiui, paprasto dizaino aliuminis sukutis pardavinėjamas už 4.20 €. Norintys įmantresnio, šviečiančio, gaus sukučiui skirti apie 10 €.


10 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Padarykit sukučių apžvalgą 🙂

  2. samanius1124 parašė:

    kokie dazniai?

  3. newdiamond parašė:

    kokie greiciai ? 🙂 o jei rimtai ka jis daro ? 😀

  4. Simonas parašė:

    Aš jau radau, kad ir lietuviškoje parduotuvėje parduodamas jis – http://www.panorama.lt/mini-pasaulyje-fidget-spinner-naujiena, tai nereiks siuntimo mokesčių (jei tokių yra). Tik kainos neradau dar..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.