Laimėk vieną iš 22 „Enermax Thriathlor“ maitinimo šaltinių!

Dvidešimt antrus metus gyvuojančios "Enermax" rengiamas konkursas neaplenkia ir "Technews.lt". Mūsų partneris kiekvienam iš Jūsų, besinaudojantiems šio gamintojo maitinimo šaltiniu, suteikia puikią progą laimėti vieną iš 22 naujų "Triathlor" maitblokių. Netylėk ir pranešk apie tai savo draugui!

"Enermax" rengiamas konkursas padalintas į dvi dalis. 11 "Triathlor" maitinimo šaltinių atiteks tiems, kurie turi žilą, it senelis, šio gamintojo maitblokį. Likusiuos 11 prizų išsidalins "jaunuolių" savininkai. Taigi, konkurso esmė labai paprasta: turi "Enermax" maitino bloką, nesvarbu kokio jis amžiaus, "gyvas" ar "miręs", siunti jo nuotrauką gamintojui.

Turimą "Enermax" maitinimo šaltinį būtina nufotografuoti, jam esant Jūsų sistemoje. Tereikia atidaryti korpuso šoną, nufotografuotį "vaizdelį", kuriame aiškiai matytųsi "Enermax" PSU ir užpildyti konkurso blanką, jame nepamirštant nurodyti tikslų maitinimo šaltinio modelį, jo serijinį numerį ir pakomentuoti, kodėl draugui rekomenduotumėt "Enermax" PSU produkciją.

Daugiau informacijos rasite šiame puslapyje. Konkursas tęsis iki pat rugpjūčio 10 dienos. Taigi, "Enermax" nekantriai laukia Jūsų nuotraukų, kurias galite pasidalinti ne tik su jais, bet ir su mūsų, Technews.lt kolektyvu. Sėkmės konkurse, draugai!

2 Komentarai

  1. Crunk parašė:

    tai jeigu zalman nufotkinčiau psu ?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.