LANVA giriasi, kad nutraukė 12 portalų veiklą

Lietuvos antipiratinės veikos asociacija, ar tiesiog LANVA, pranešė, kad šiandien buvo nutraukta 12 interneto svetainių veikla. Kaip teigė LANVA vadovas V. Simanavičius, uždaryti portalai siūlė parsisiųsti nelegalią muziką, filmus ir programinę įrangą.

Kaip pavyzdys pateikiamas portalas softema.lt, kuris, pasak V. Simanavičius, turėjo daugiau nei 60 tūkstančių registruotų vartotojų. Kitų uždarytų portalų adresai, deja, nėra nurodyti.

Visos interneto svetainės, kurios nuo šiandien nebeveikia, buvo patalpintos UAB Duomenų centras serveriuose, kurie yra Šiauliuose. Vos tik kompanija gavo LANVA atstovų pranešimą, kad svetainių veikla nėra teisėta, jų palaikymas buvo nutrauktas.

11 Komentarai

  1. nugat parašė:

    Nu ir ką,pakentės kažkas kažkiek kol kitur susiras tai
    ko jam reikia.
    Jokio nuostolio iš esmės nėra žmogeliui.

  2. Saydo parašė:

    Krizė. Lanva iš esmės nieko nedarė. Jai grėsė uždarymas arba lėšų apkarpimas. Tam kad to nebūtų, reikėjo staigiai pradėti vaidinti, jog dirbama, reikėjo skambios bilos. Atsirado Linkomanijos byla (nieko nepešė, bet Lanvai reklama gera). Db tiesiog vaidina – uždarė vieną, dar 11 prikūrė, kad uždaro.

  3. cepukas parašė:

    Saydo,pritariu pilnai,net nera ka dadurt. 🙂

  4. tomaxsas parašė:

    mane ir buvo išmetę kažkada kai dar tinklapį turėjau, nu bet kas iš to? kitą dieną jau vėl sukosi kitam serve, failai taigi talpinti talpyklose 🙂

  5. pingve parašė:

    megztukas dabar alga gaus pagaliau

  6. spfanas parašė:

    kitas bairis jos apmokestinti visus it produktus autoriniu mokesciu, tai zinodamas dabar lengva ranka gelesiu pustis viska is toorentu nes zinosiu kad jau esu susimokejjes autoriams , puikus zingsnis , proto bokste ilgai sedejo kol sumaste .

  7. hd797pg2810s parašė:

    Jei neklystu, tai LANVA su policija apskundė nuosprendi to 106-tojo.

    Pasak advokato Remigijus Rinkevičius, kuris gynė „Linkomanijos“ naudotojo interesus teisme ir INFOLEX teigimu byla dar nėra baigta. Lietuvos Vyriausiasis Administracinis Teismas išsprendė Kauno VPK Žaliakalnio policijos komisariato apeliacinio skundo priėmimo klausimą. Pasak advokato galutinis ir neskundžiamas sprendimas, gali būti paskelbtas 2011 m. pradžioje.

  8. ironvolf parašė:

    hd797pg2810s

    Galimas daiktas, kadangi linkomanijoj tebėra užrašas, kad juos padavė į teismą ir pan. Nėra niekur skelbiama, kad bylą iki galo laimėjo.

  9. Ambient parašė:

    linkomanija kaip veike taip ir tebeveiks nes uz tuos kitus 12 \"protinguoliu\" anie protingesni, kaip veike thepiratebay.org taip tebeveikia nors ir kaip po teismus tampe, kaip tebeveikia phazeddl.com taip ir veiks ir t.t. o kodel niekas nesirupina cracku saitais? 🙂

  10. linas_mif parašė:

    protingesnes kainos arba europietiskos algos butu tai ir ranka nekiltu pirataut. o dabar yra kaip yra…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.