„Lenovo“ atšaukia 5 kartos „ThinkPad X1 Carbon“ kompiuterius dėl užsidegimo pavojaus

Kol kas dar nei vienas „Lenovo ThinkPad X1 Carbon“ penktos kartos kompiuteris neužsidegė, bet gamintojas imasi visų saugumų priemonių, kad taip ir neatsitiktų. Šios problemos yra paveikti kompiuteriai su sekančiais kodais: 20HQ, 20HR, 20K3, 20K4.

Pati problema mažytė, bet galinti turėti didelių pasekmių. Paaiškėjo, kad vienas varžtelis „Lenovo ThinkPad X1 Carbon“ kompiuteriuose gali būti nepakankamai prisuktas. Tai gali pažeisti bateriją, o jai pradėjus kaisti gali užsidegti ir visas kompiuteris.

Jei turite „Lenovo ThinkPad X1 Carbon“ penktos kartos kompiuterį apsilankykite „Lenovo“ tinklapyje ir sekite nurodomus veiksmus, kad galėtumėte imtis reikalingų veiksmų.

3 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Tai būtina atšaukti vietoje to kad žmonėms pasakyt kaip prisukt varžtelį? 🙂

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Aš ir pagalvojau, kad tai būtų paprasčiau, nebent tas varžtelis kažkur giliai, gi dabar baterijas, kaip telefonuose, įkiša į patį vidų. X1 nečiupinėjęs, įtariu, kad ten baterija irgi bus kažkur giliai.

    • mafo parašė:

      Atšaukimas reikalingas ne tam, kad prisukti varžtelį o tam, kad paskui išvengti bylinėjimosi ir realių nuostolių atlyginimo klientui dėl paaiškėjusio gamyklinio broko pridarytu bėdų pvz sudegusio namo. Po atšaukimo gali kad ir du namai degti bus kaltas klientas o ne gamintojas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.