„Lenovo“ išmaniųjų telefonų šeimą papildė „Vibe Shot“ ir „A7000“

Nors CES 2015 sausį vykusioje inovacijų parodoje „Lenovo“ pristatė du naujus telefonus, tačiau tai nesustabdė kompanijos išleisti dar du išmaniuosius telefonus „Vibe Shot” ir „A7000”. Pirmasis suteiks vartotojui puikius įspūdžius savo dizainu ir kamera, antrasis – vidutinės klasės telefonas, savyje slepiantis „Dolby Atmos“ technologiją.

„Lenovo Vibe Shot“ – atnaujinto dizaino telefonas, iš galo primenantis kompaktišką fotoaparatą. Priekyje sumontuotas 5 colių 1080p ekranas, kurį, kaip ir galinę dalį, „Lenovo“ apsaugojo pasitelkdami Gorila Glass.

Gale rasite 16MP kamerą su šešių dalių moduliniu objektyvu ir trijų spalvų LED blykste. Jutiklis prisitaiko prie mažo apšvietimo ir turi optinį nuotraukų stabilizavimą. Kamera gali pasigirti infraraudonųjų spindulių fokusavimo funkcija, kuri padeda greičiau sufokusuoti vaizdą.

„Vibe Shot” varomas „Snapdragon 615“ mikroschemų rinkinio su 64-bit keturių branduolių procesoriumi ir 3GB operatyviosios atminties. Be to, taip pat gausite 32GB atminties, kurią galima praplėsti microSD pagalba. Akumuliatorius neišimamas ličio jonų 2,900mAh.

Tai įspūdinga atsižvelgiant į tai, kad telefonas 7,3mm plonumo aliuminio korpuse taip pat turi lizdus dviems nano SIM kortelėms savo. Priekyje rasite 8MP kamerą asmenukėms, kuria bus galima naudotis ir vaizdo pokalbiams.

Tikimasi, kad šis modelis bus pilkos, baltos ir raudonos spalvų ir kainuos 349$ bei pasirodys birželį.

„Lenovo A7000“ – tai vidutinės klasės išmanusis telefonas. Jis turi vieną ypatingą savybę. Tai pirmasis išmanusis telefonas, galintis pasipuikuoti Dolby ATMOS surround garso funkcija. Ji veikia prijungus ausines ir, pasak Lenovo,  geriau pabrėžia žmonių balsus, aplinkos garsus.

Be to, telefonas turi 5,5 colio IPS HD ekraną ir „MediaTek“ mikroschemų rinkinį su 1,5GHz keturių branduolių procesoriumi, plius 2GB operatyviosios atminties. Telefonas palaiko dvi Sim korteles ir siūlo LTE ryšį.

Gale šis modelis turi 8MP, priekyje – 5MP kamerą. Kaip ir „Vibe Shot“, „A7000“ turi 2,900mAh ličio jonų (išimamą) akumuliatorių ir sveria 410 gramų.

Telefonas pasirodys šį mėnesį ir kainuos 170$.


Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.