Lenovo nešiojamojo ir planšeto hibridas IdeaPad U1

Prieš metus nešiojamuosius ir ne tik gaminanti kompanija Lenovo pristatė koncepciją vardu IdeaPad U1 Hybrid, kuri nstebino tuo, jog savyje turėjo ir įprastą nešiojamąjį kompiuterį, ir planšetą. Štai ir atėjo laikas, kai ši idėja taps realybe.

Prieš metus U1 Hybrid esantis planšetas naudojo Linux operacine sistema pagrįstą Skylight OS plėtotą Lenovo, tačiau šį kartą viskas yra priešingai. Nešiojamasis turės Intel CULV Core i5-540UM centrinį procesorių dirbantį 1.2GHz dažniu, 2GB DDR3 darbinės atminties, 320GB kietąjį diską bei po vieną USB ir HDMI jungtis. Tuo tarpu plašetas visiškai pakeitė savo veidą.

Nuo šiol jis žinomas LePad vardu, yra 10.1 colio ir jį varo ne kas kitas, tačiau Lenovo perdaryta Google Android operacinė sistema. Planšeto ekranas geba atvaizduoti 1280×800 taškų rezoliuciją, tad ji bus tokia pat ir nešiojamajame įdėjus planšetą. Pats planšetas yra varomas Qualcomm Snapdragon 1.3GHz procesoriumi, turi 1GB RAM ir 32GB vidinės atminties. Įdomu tai, kad jį bus galima įsigyti atskirai.

Lenovo mums žada greitą persijungimą tarp Google Android ir Windows 7 operacinių sistemų Hybrid Switch technologijos pagalba. Teigiama, kad LePad ir U1 Hybrid pasirodys jau šiam ketvirtyje, atskiras Lenovo LePad planšetas kainuos 520 JAV dolerių, o tuo tarpu hibridinis nešiojamojo ir planšeto rinkinys jau 1300 JAV dolerių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.