Lenovo pagal AK pardavimus aplenkė Dell, HP lieka lydere

Trečiajame šių metų ketvirtyje, kaip praneša rinkos tyrimų bendrovė IDC, asmeninių kompiuterių buvo parduota apie 92 milijonai vienetų, tačiau didelio augimo pardavimuose nematyti – tai tik 3.6% daugiau, nei tuo pačiu metu pernai.

Nepaisant to, kad HP vis dar galvoja, ką daryti su savo asmeninių kompiuterių verslo padaliniu, kompanija vis tiek pardavė daugiausiai asmeninių kompiuterių ir liko pirmoje vietoje. Mes kalbame apie 16.6 milijonus kompiuterių, kai gamintojo rinkos dalis siekė 18.1 procento.

Antroje vietoje, tuo tarpu, pasikeitimai. Lenovo sugebėjo trečiajame šių metų ketvirtyje užimti 13.7 procentus rinkos ir tapti antru pagal dydį asmeninių kompiuterių gamintoju pralenkdama Dell, kuri pardavė 11 milijonų kompiuterių ir tenkinosi 12 procentų rinkos dalimi.

Ketvirtoje vietoje ir toliau lieka Acer su savo dešimties procentų rinkos dalimi, kai Asus sugebėjo aplenkti Toshiba ir tapti penktu pagal dydį asmeninių kompiuterių gamintoju. Asus pardavė 6 milijonus kompiuterių ir užėmė 6.5 procentų rinkos dalį.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.