Lexar Media pradeda pardavinėti ypač talpias SDXC korteles

Praėjus trims mėnesiams po pristatymo, kompanija Lexar Media pradeda pardavinėti 64GB ir 128GB talpos SDXC (Secure Digital eXtennded Capacity) atminties korteles. Jos yra skirtos saugoti didelės raiškos nuotraukas bei vaizdo įrašus.

Minimalus kortelių informacijos perdavimo greitis – 20 MB/s. „Mes matėme, jog fotografams reikia didelės talpos kortelių, tam, kad galėtų pilnai išnaudoti savo turimą aukštos kokybės įrangą. Naujosios 64GB ir 128GB talpos kortelės padės fotografams laikyti aukštos kokybės nuotraukas ir vaizdo įrašus vienoje vietoje.“ – teigė Pachi Chen-Wong, Lexar marketingo vadovas. Naujieji gaminiai bus parduodami su Image Rescue programine įranga, kurios dėka bus galima susigrąžinti netyčia ištrintas fotografijas ar kitus duomenis.

Kortelės bus parduodamos su viso gyvenimo garantija. Sausio mėnesį gamintojai teigė, kad kortelės kainuos $400 ir $700, priklausomai nuo talpos, tačiau dabar, praėjus keliems mėnesiams kainos smarkiai krito. 64GB talpos kortelė bus siūloma už $200, o 128GB – už $330.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.