Lexar Media pristatė ypač talpias SDXC korteles

Lexar Media šiandien pristatė pirmąją SDXC (Secure Digital eXtended Capacity) atminties kortelę, kurios talpa – 128GB. Taip pat bus išleista 64GB versija.

Šios naujosios SDXC kortelės yra įvertintos Class 10 reitingu, kas reiškia, kad minimalus duomenų perdavimo greitis bus didesnis nei 10 MB/s. Kortelėse bus įrašyta Image Rescue programinė įranga, kurios pagalba vartotojai galės susigrąžinti prarastas nuotraukas ar vaizdo įrašus. Kortelės turės viso gyvenimo trukmės garantiją.

„64GB ir 128GB Lexar Professional 133x SDXC kortelės apjungia puikią spartą ir dideles talpas. Tai turėtų tikti šiuolaikiniams profesionaliems fotografams, kurie daro daug didelės rezoliucijos nuotraukų“ – teigė Pachi Chen-Wong, Lexar produktų pardavimo vadybininkas.

Tiesa, kortelių kainos nėra labai mažos. 64GB ir 128Gb talpos laikmenos kainuos atitinkamai $399.99 ir $699.99. Parduotuvėse šios kortelės turėtų pasirodyti jau šį ketvirtį.

1 Komentaras

  1. Maariux parašė:

    [c]Šios naujosios SDXC kortelės yra įvertintos Class 10 reitingu, kas reiškia, kad duomenų perdavimo greitis bus didesnis nei 20 MB/s.[/c]

    Class 10 užtikrina minimalų įrašymo greitį – 10MB/s, o rodiklis 133x maksimalų įrašymo/nuskaitymo greitį – 20 MB/s.

    Apskritai, lexar mano akyse susigadino kaip brand įvaizdį. Turiu class 6 sdhc, prasukus testus, atsilieka nuo sandisk class 4. Video HD įrašymas nutrūksta filmuojant su DSLR. Nors patys kryžium gulasi ir aiškina, kad to neturėtų būti, tačiau tokių atvejų pilni forumai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.