LG anonsuoja G5 telefoną

LG anonsuoja savo naują telefonų flagmaną – G5. Šis anonsas vyko „Mobile World Congress“ renginyje Barselonoje. Naujausias LG telefonas gavo metalinį korpusą, o jo baterija išsiima neįprastu būdu.

„LG G5“ sveria 159 gramus, yra 149.4 x 73.9 x 7.7 mm išmatavimų ir savyje talpina 5.3" ekraną su 2560 x 1440 rezoliucija. Telefono širdis  – „Snapdragon 820“ lustas, gaminamas naudojant pažangiausią 14 nm litografiją. Jis siūlys ne tik išskirtinę spartą, bet tuo pačiu stengsis eikvoti kuo mažiau energijos. Lustas turi keturis „Kryo“ procesoriaus branduolius, vieni iš jų veiks iki 1.6 GHz dažniu, kiti iki 2.1 GHz. Operatyviosios atminties kiekis bus 4 GB, o vietos duomenims sieks 32 GB, jeigu to bus negana ją bus galima praplėsi SD kortelės pagalba. Gale rasime dvigubą kamerą (16 MP + 8 MP) su lazerinių autofokusu ir LED blykste, kuri turėtų patenkinti daug fotografuojančius, o dar viena 8 MP kamera bus priekyje.

Kaip minėjome, telefonas turės nestandartiškai išimama bateriją: ji išsitrauks per apačią, o jos talpa tikrai nėra įspūdinga – 2800 mAh.

Telefonas iš karto gaus naujausią „Android 6.0“ operacinę sistemą, o jo oficialus išleidimas turi įvykti balandį. Rekomenduojama „LG G5“ kaina kol kas nėra žinoma.

2 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    vargsai…
    Apple isleis tuoj superiniu specifikaciju 7 telefona 😀

  2. Nuomone parašė:

    Ir man apple būtų top1 jei ne itin prastas ekrano paviršiaus santykis su likusiu plotu. Kadangi tel naudoju ir skaitymui, nekenčiu mažų ekranų ir didelių įrenginių. O dabar iš jų pusės…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.