LG ketina pristatyti Tegra 2 procesoriumi varomus telefonus

Gerai žinomas gamintojas LG Electronics užsiminė, kad šiais metais ketina pristatyti išmaniuosius telefonus, kurie bus varomi dviejų branduolių nVidia Tegra 2 centriniu procesoriumi ir priklausys LG Optimus serijai.

„Siekiame sukurti naujos kartos, tai yra našesnius, spartesnius, pažangiomis vaizdo apdorojimo savybėmis išsiskiriančius telefonus. Pasirinkę nVidia platformą sukursime pažangius Optimus serijos telefonus, pasižyminčius spartesniu interneto naršymu, sklandžiu ir kokybišku mobiliųjų žaidimų atkūrimu.“, – teigė Changas Ma, LG Mobile Communications Company skyriaus viceprezidentas.

LG iš tiesų giria tiek Tegra 2, tiek ir savo Optimu telefonų seriją. Pasak kompanijos, nVidia Tegra 2 1GHz dviejų branduolių procesorius leis pasiūlyti iki dviejų kartų spartesnį naršymą internete ir net iki penkių kartų didesnę spartą žaidimuose, tačiau nepaminėjo, su kuo tai lygino.

Bet kokiu atveju, LG Optimus serijos išmanieji telefonai su nVidia Tegra platforma pasirodys dar šių metų ketvirtajame ketvirtyje ir leis mėgautis aukštos raiškos video įrašais telefone, tačiau daugiau informacijos, kaip ir apie pačius telefonus, nepranešama.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.