LG mobilieji – su Dolby Mobile erdviniu garsu

Viena iš pasaulinių lyderių ir mobiliųjų komunikacijų technologijų novatorė LG Electronics (LG) ir Dolby Laboratories pasauliniame telekomunikacijų kongrese Mobile World Congress 2010 pirmą kartą pademonstravo Dolby Mobile technologiją, įdiegtą LG išmaniuosiuose telefonuose su Android operacine sistema.

„Būdama vienu iš mobiliųjų telefonų rinkos lyderių, LG įsipareigoja pasiūlyti geriausias telefonų charakteristikas savo vartotojams. Dolby Mobile technologija leis pagerinti mūsų kuriamų telefonų garso kokybę bei sustiprinti LG pozicijas pasaulinėje mobiliųjų telefonų rinkoje“, – sakė Skottas Ahnas, LG Electronics Mobile Communications Company prezidentas.

Dolby Mobile yra garso apdorojimo technologija, sukurianti sodrų garsą ir sustiprinanti klausymosi malonumą. Naujausia Dolby Mobile versija, suderinama su 5.1 tipo erdvinio garso sistemomis, pirmą kartą bus pritaikyta LG išmaniuosiuose telefonuose su Android operacine sistema.

„Mums malonu bendradarbiauti su LG ir pristatyti Dolby inovacijas LG išmaniajam telefonui. Ši technologija išplės pramogų mobiliajame telefone galimybes, leis vartotojams mėgautis sodresniu, kino salės efektą suteikiančiu garsu“, – sakė Ramzis Haidamusis, Dolby Laboratories pardavimų ir rinkodaros viceprezidentas.

2008 m. LG Electronics ir Dolby Laboratories pasirašė strateginio bendradarbiavimo sutartį. Dolby Laboratories garso technologijas LG įdiegė jau dvidešimtyje mobiliųjų telefonų modelių.

1 Komentaras

  1. ironvolf parašė:

    Arba traškės, nes bus nekokybiški garsiakalbei, arba baterija labai greit seks, nes bus kokybiški garsiakalbei. O blogiausia būtų jei ir traškės, ir baterija sės.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.