LG: Optimus One pardavimai viršys 10 milijonų ribą

Elektronikos gigantas LG pranešė, kad jo Optimus One išmaniajam telefonui prireikė lygiai 40 dienų tam, jog jo pasauliniu mastu būtų parduota kiek daugiau kaip milijonas vienetų. Jis taip pat tapo greičiausiai parduodamu telefonu LG istorijoje.

LG Optimus One yra išmanusis telefonas varomas naujausios Google Android 2.2 Froyo operacinės sistemos versijos ir Europoje kainuoja apie 235 eurus, tad nėra labai brangus išmanusis telefonas. Europoje ir Azijoje jis žinomas jau minėtu vardu, o tuo tarpu išskirtinėse rinkose, kaip JAV, Optimus S ar Optimus T vardais.

Galime priminti, kad LG Optimus One turi 3,2 colio prisilietimui jautrų ekraną, 600MHz centrinį procesorių, 3MP kamerą ir net penkias skirtingas korpusų spalvas. LG tikisi labai daug ir pareiškė, kad tai bus pirmasis kompanijos išmanusis telefonas, kurio bus parduota daugiau kaip 10 milijonų vienetų pasauliniu mastu.

2 Komentarai

  1. Agalis parašė:

    O kuo jis skiriasi nuo kitų smartphonų?

  2. Pranasas parašė:

    LG smartphonas kazkoks nevykes bandymas isokti i smartphonu traukini. Pradejo Iphonas, ale tas nesuvokiamai brangus, bando dabar Nokia, bet kol kas neiasku apie ka. Samsungas gal kazkas normaliau…nezinau net.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.