„LG“ pristato išmanųjį telefoną su asmenybe

Naujasis „LG AKA“ (dar pristatomas kaip „AW-kuh“) telefonas nėra sukurtas tiems, kurie nori geriausio įmanomo produkto. Jis sukurtas tiems, kurie duoda vardus kiekvienam savo daiktui. Šis „Android“ įrenginys turi akis, kurios mirksi virš dėkliuko ir žiūri į jus.

Yra keturi „AKA“ pasirinkimai, kurie daugiau ar mažiau spalvine gama primena vaiduoklius iš „Pacman“ žaidimo, ir, kaip ir jie, turi savo vardus ir asmenybes. Eggy yra geltonas ir lengvai įsimylintis, Wooky-baltas ir šiek tiek mėgstantis peštis, YoYo yra rožinis ir turi sunkumų laikantis dietos, o juodasis Soul-muzikos mylėtojas.

Telefonas kaip pats toks yra vidutinės klasės ir priklauso „LG“ G serijai. Jis turi 5 colių 720p ekraną, varomas 4.4 KitKat, su 1.2GHz keturių procesoriumi, 1.5GB operatyvinės atminties, 8MP kamera, 16GB vidinės atminties, microSD jungtimi, LTE ryšio palaikymu ir 2,610mAh akumuliatoriumi.

Kamera turi lazerinį fokusavimą, o ant galinės nugarėlės įmontuoti garsinimo ir išjungimo mygtukai, kas jau tapo G serijos išskirtiniu ženklu. Priekine 2MP kamera bus gali fotografuotis su savo „AKA“ (vietoj savo realių draugų).

„LG AKA“ akys reaguoja į telefono savininką ir perduoda tam tikrus pranešimus. Jie apsvaigsta, kai telefonas papurtomas, jie žiūri žemyn, jei reikia išimti telefoną iš dėklo (t.y. gavote žinutę) ir t.t. Keičiantis emocijoms akių spalva keičiasi iš raudonos į žalią.  

Galima rinktis iš skirtingų spalvų dėklų, kurie leis keisti „AKA“ asmenybes. „LG“ sukūrė įdomią (ir kiek abejotiną) naujų „AKA“ aksesuarų pirkimo taškų sistemą.

Šitas naujas žaislas kainuos nuo 500,000 Korėjos vonų arba 455 JAV dolerius. Dar neaišku, ar jis bus prieinamas ir už Korėjos ribų. 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.