LG pristato namų pramogoms skirtą Smart TV

LG Electronics pristato televizoriams skirtą technologiją Smart TV, suteikiančią itin paprastą prisijungimą prie pramogų turinio internete. Naujoji technologija bus pristatyta Berlyne vyksiančioje IFA 2010 parodoje.

Naujoji Smart TV – pažangių sprendimų rinkinys, leidžiantis naudotojams visas namų pramogas rasti tiesiog televizoriaus ekrane. Smart TV suteikia neribotą pramogų turinio pasirinkimą, prisijungdama ir į televizoriaus ekraną perkeldama informaciją iš interneto ar išorinių laikmenų“, – sako Simon Kang, LG Home Entertainment Company prezidentas ir vykdomasis direktorius.

Išmaniąja televizija vadinama LG Smart TV naudotojams pristato keturis pažangius namų pramogų sprendimus: Easy, Fun, More ir Better. „Easy“ – sprendimas, leidžiantis įvairias programas bei čia pat peržiūrimus filmus ar nuotraukas patogiai išdėstyti ir valdyti televizoriaus ekrane. Speciali platforma Home Dashboard sukuria patogią vartotojo sąsają, kurią lengva valdyti nuotoliniu pulteliu.

LG Smart TV sprendimas Fun siūlo platų laisvalaikio programų pasirinkimą, tuo tarpu More atveria neribotą prieigą prie internete esančios informacijos ir pramogų, leidžia prisijungti ir į televizoriaus ekraną perkelti informaciją saugomą išorinėse laikmenose. More taip pat suteikia galimybę informaciją iš televizoriaus belaidžiu ryšiu perkelti į išmaniuosius telefonus, kompiuterius ir kitas laikmenas.

Bendradarbiaudama su daugeliu stambiausių interneto tiekėjų, LG siūlo sprendimą Better, atveriantį platų interneto turinio ir paslaugų pasirinkimą, leidžiantį greitai prisijungti prie mėgstamiausių interneto portalų, kaip pvz. YouTube.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.