LG pristato naujas namų kino sistemas

LG Electronics Lietuvoje pristato dvi naujas namų kino sistemas – HT805TH ir HT805PH. Lengvai įdiegiamos, stilingu dizainu pasižyminčios sistemos užtikrins puikią garso ir vaizdo kokybę kiekvienuose namuose.

„Nuolatos siekiame siūlyti gaminius, kurie būtų ne tik funkcionalūs ir lengvai naudojami, bet ir pasižymėtų stilingu dizainu. Naujosios LG sistemos puikiai tiks prie kiekvieno interjero ir prisitaikys prie namų erdvės, suteikdamos garsui ir vaizdui aukščiausią kokybę.“, – sakė Sergey Samoilenko, LG Electronics Latvia komercijos direktorius.

Namų kino sistema LG HT805TH suderinama su pilnos raiškos Full HD 1080p vaizdo standartu, suteikiančiu maksimalią vaizdo ir 5.1 erdvinio garso kokybę. Tam pasitarnauja ir Virtual Sound Matrix (VSM+) technologija, pagerinanti garso sklidimą patalpoje, perteikianti natūralų skambesį. Naująją sistema patogu naudotis – per optinį kabelį LG HT805TH lengvai prijungiama prie televizoriaus, garsiakalbiai leidžia mėgautis galingu žemų dažnių skambesiu. Sistema suteikia patogų būdą vienu mygtuko paspaudimu CD ar radijo įrašus perrašyti į USB laikmeną.

Namų kino sistemoje LG HT805PH integruota HDMI jungtis leidžia perteikti daugiau spalvų ir užtikrina puikią vaizdo kokybę. Sistema yra suderinama su įvairiais DVD vaizdo standartais. Todėl net ir DVD filmas su šia sistema atrodys naujai – HT805PH gali pagerinti DVD kokybės vaizdą iki pilnos HD raiškos, todėl vaizdas visuomet išlieka ryškus.

1 Komentaras

  1. it_is_me parašė:

    tokia \’naujiena\’ labiau reiketu vadinti pranesimu spaudai:P

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.