LG pristato primąjį dviejų branduolių išmanųjį telefoną

LG, kaip ir žadėjo prieš kelis mėnesius, oficialiai pristatė pirmąjį pasaulyje dviejų branduolių išmanųjį telefoną. Jis pavadintas Optimus 2X vardu ir naudoja Tegra 2 dviejų branduolių procesorių, kuris, manoma, bus naudojamas geriausiuose Android išmaniuosiuose telefonuose.

\“Dviejų branduolių technologija išmaniuosiuose telefonuose yra didelis žingsnis į priekį ir mes esame pirmieji pasiūlę tai pirkėjams“ – teigė Dr Jong-seok Park, LG mobile padalinio vadovas.

O štai naujojo Omptimus 2X specifikacijos:

1Ghz dviejų branduolių procesorius (NVIDIA Tegra 2)

4 colių WVGA ekranas

8GB atminties (galima išplėsti iki 32GB, naudojant microSD)

1,500 mAh baterija

8 megapikselių galinė ir 1.3 megapikselių priekinė kameros

HDMI mirroring technologija

DLNA palaikymas

1080p MPEG-4/H.264 įrašinėjimas

Android 2.2 (galimybė atnaujinti į 2.3 \“Gingerbread\“)

Optimus 2X Korėjoje bus pardavinėjamas jau kitą mėnesį. Kitose pasaulio dalyse prekyba prasidės artimiausiu metu.

11 Komentarai

  1. ironvolf parašė:

    Ko jau ko iš LG šito nesitikėjau. Galvojau koks HTC pirmas dės du branduolius… Ekranas didelis, baterijos daug srėbs, oj daug 🙂 Pavadinimas primina transformerio vardą… lol

  2. Fostil parašė:

    Juokas tik ima is zmoniu kur sako jog srebs daug elektros. Tai pagal toki tavo mastyma pc su 6 core cpu turetu irgi srebt energijos 6x daugiau nei 1x core?

  3. ironvolf parašė:

    O man juokas ima kai skaito jog dėl ekrano srėbs, o perdirba jog nuo branduolių skaičiaus. Pats turiu išmanųjį telefoną ir žinau jog ekranas naudoja daug baterijos energijos, ypač pilnu apšvietimu. Apie tai ir kalbu, o iš kur tu tuos branduolius ištraukei, tai neįsivaizduoju. Grybauji po sezono 😀

  4. newdiamond parašė:

    zaisliukas vaikas…
    zmonija dabar gamina ..kad tik graziau atrodytu popieriuje…
    graudu…

  5. Agalis parašė:

    Ai, jau geriau LG gamintų telikus…

  6. Jordan parašė:

    Viskas tvarkoj su tuo telefonu, tik idomu butu suzinoti kokia bus kaina 🙂

  7. Recon24 parašė:

    to newdiamond:

    O del ko tu manai jie kuria tuos naujus telefonus? Kad uzdirbu daug pelno. Tada kaip tavo manymu jie uzdirbs daug pelno jei ant popieriaus, kaip tu sakai, tas telefonas atrodys kaip 2005 metu ? Manai jie taip uzdirbs kanors? Atsimerk, cia yra verslas. Kiekviena kompanija siekia pristatyi kazka vis naujo, kad tik pardavimai didesni butu, kad tik pelnas didesnis pareitu.

  8. mowestside parašė:

    Žiūriu rageliai tuoj bus spartesni už mano senuką kompą :0

  9. lightray parašė:

    dviejų branduolių procesorius 40prc mažiau energijos vartoja, nei vieno branduolio.

  10. nanoWorld parašė:

    Jei snekam apie fizini lygmeni ir ta pacia architektura (su ta pacia revizija), tai taip, 6 branduoliu CPU beveik ima 6x daugiau nei toks pats tik kad 1 branduolio, o 2 branduoliu fiziskai negali imti 40% maziau energijos nei vieno (nebent daugiau). Taciau beveik, nes ne visi grandynai kartojasi ties kiekvienu nauju branduoliu, del to priklausomybe nera visai tiesine.

    Bet esme ta, kad yra daug technologiju, kurios reguliuodamos fizinius parametrus mazina suvartojima, pvz. neveikianciu branduoliu isjungimas, daznio numetimas, itampos ir pan. Tai cia reikia apsibrezti aiskiai kokiam kontekste snekam. Bendrai paemus, tai priklausomybe nera tiesine is praktines puses, bet is fizines puses prie maksimaliai imanomos apkrovos ji tampa beveik tiesine (dar karta kartoju – lyginant tuos pacius branduolius, tos pacios architekturos ir revizijos).

  11. Recon24 parašė:

    nanoWorld:

    Kiek pamenu rase kazkur, kad dazniai bus mazesni, galbut itampa ar dar kazkokie tai parametrai kaip tu sakai. Tai jie tikrai neturetu veikti visu 100 %, nes kaip tu sakai imtu tikrai daugiau energijos nei 1 branduolio procesorius. O del tu visokiu branduoliu isjungimo, dazniu numetimo ir turetu atsirasti tas 40 %.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.