LG pristatys Optimus išmanųjį telefoną su 3D ekranu?

Mes atsargiai žiūrime į nutekėjusią informaciją ir gandus, nes tai tiesiog gali būti suklastoti dokumentai, ką populiarumo vardan mėgsta daryti interneto portalai. Visgi šį kartą pranešama, kad LG pristatys Optimus serijos išmanųjį telefoną su 3D ekranu.

Į šią informaciją nekreiptume dėmesio jei ne faktas, jog nVidia netrukus pristatys nVidia Tegra 2 platformos atnaujinimą, kuris leis nešiojamojo įrenginio ekranui rodyti 3D vaizdą. Atrodo, kad LG tuo labai susidomėjo ir nusprendė pristatyti tokį išmanųjį telefoną.

Teigiama, kad neįvardintas LG Optimus serijos narys bus pristatys jau vasario 14 dieną vykstant MWC kongresui, o jo atnaujintos nVidia Tegra 2 platformois procesorius dirbs nebe 1.0GHz, tačiau 1.2GHz dažniu, taigi šis telefonas bus vienas iš greičiausių rinkoje bei, žinoma, rodys 3D vaizdą. Tiesiog laukiame.

7 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Sie metai tikrai nuostabus bus touch smartphonam. Tikrai verta demesio Tegra 2 platforma. Tik labiau noretusi jog sitoki galinguma isnaudotu ne vien kvaili zaidimai, bet ir profesionalus pilnavertis softas.

  2. Alyvuoge parašė:

    Kaip jie besistengtų, vis tiek Lg telefonai yra prasti. Nemanau, kad šitas bus išimtis.

  3. Fostil parašė:

    Na man, bent jau patrauklesni jie nei kepejai samsung, kurie vietoi senu modeliu palaikymo(firmware atnaujinimu) isleidzia \"naujus\" telfonus kurie praktiskai nieko nesiskiria nuo senesniu.

  4. Marakandis parašė:

    Bandau įsivaizduoti tokį telefoną su 3D režimu – tikriausiai batarkės užtektų kokiai vienai valandai?

  5. xFiniti64 parašė:

    O as bandziau tave isivaizduoti , tai manau buterbrodo uztektu kokiom 15minuciu….. Tam ir yra tech , kad maziau kaistu, maziau el energijos vartotu….

  6. pushaz parašė:

    xFiniti
    +1000
    kas juokingiausia,kad pastoviai bus vaiku kurie tezinos tik viena – kiek laiko batarke,nors realiai tokio smarto niekad nepirks
    Tas pats kaip su vga ir cpu – visada ateis kokie pusvaikiai kurie vietoj pacio idomumo apie tech pasakys kad ta ar ana vga naudoja daug W yra brangi ir yra sudas,nes jie negali to dalyko ipirkti.Lietuviskas bruozas 😀

  7. ironvolf parašė:

    Tegu toliau LG šaldytuvus gamina…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.