LG tikslas – 30 milijonų parduotų išmaniųjų telefonų

LG aktyviai pristato naujus gaminius, tiek išmaniuosius, tiek ir ne telefonus bei tikisi, kad pardavimai šiais metais augs. Kompanija planuoja parduoti net 150 milijonų telefonų bei mano, kad net 30 milijonų iš jų bus išmanieji telefonai.

Nepaisant to, kad tai tik 30 milijonų iš 150, išmanieji telefonai, pagal LG skaičiavimus, sudarytų net 50 procentų visų telefonų padalinio sugeneruojamų pajamų. LG šiems metams paruošė technologiškai naujoviškų išmaniųjų telefonų. Tai Optimus 2X su Tegra 2 lustu, Optimus 3D, kurio išskirtinumą paaiškina pavadinimas, bei Optimus Black, kuris pasižymi 4 colių NOVA ekranu.

LG taipogi tikisi parduoti bent jau vieną milijoną savo planšetinių kompiuterių. Mes kiek ankščiau pranešėme apie G-Slate ir Optimus Pad. Pirmasis iš jų bus skirtas JAV rinkai, tuo tarpu kitas Europos, nors jie praktiškai yra identiški, skiriasi tik pavadinimas.

7 Komentarai

  1. ironvolf parašė:

    Labiau tiktų šaldytuvų :DDD

  2. svedas parašė:

    žiurėk, kad po poros metų kišenėje nenešiotum šaldytuvo 😀

  3. SB parašė:

    Mano galva, LG ir Samsung ismaniuju telefonu rinkoje ikres visiems. O kas del pigienu, ir toliau visi rinksis Nokia, ar antru variantu Samsung.

  4. ironvolf parašė:

    Dėl pigenu jaunimas pastebėjau renkas LG su touchscreenais… Kurie begalo pasiseke, praktiškai kas antras į taisyklą. Dabar pripažystu LG atsigauna, bet seniau buvo giliam mėšle

  5. DirTyDogG parašė:

    nebent isdalintu … bet deja nokijai prasti popieriai jei jau MS i savo mobus kisa , ant tiek chebra pasimete , kad nebezino ka daro , konkurencija sveika , duoda kainoms nukrist , bet jei jiems pavykstu pilnai istumt nokia tai nieko gero nebutu … stampuotu ne kas savaite o kas diena po nauja telefona kuriame nieko naujo nera tik modelis \"kitas\" 😉

  6. Saydo parašė:

    Sutinku su ironvolf: LG anksčiau ir vis dar db man asocijuojasi su žemiausia moilių telefonų klase. Vargu ar save gerbiantis mobo vartotojas sau įsigys LG. Taip elgiasi tik nelb apie šią sritį išmanantys eiliniai žmogeliai.
    Kažkada dirbau Tele2, varčiau pirmuosius LG su touchscreenais – visiškas Š. Gal db ir pasitaisė, bet vis tiek žemiausia klasė..

  7. Marakandis parašė:

    Tuo LG pagamins 3D šaldytuvą, va čia tai bus….o dėl telefonų jūs teisūs – š..jie.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.