„Licence Deals“ pasiūlymai programinei įrangai – „Black Friday 2022“

Lapkritis žinomas kaip nuolaidų mėnuo. Ir ne veltui! Visi žinome, kad „Black Friday“ yra didžiausias metų išpardavimas.

Kadangi išpardavimuose dalyvauja visų tipų parduotuvės, „Black Friday“ taip pat yra geriausia diena rasti viliojančių programinės įrangos pasiūlymų. Kompiuterinių programų atnaujinimas šiuo metu yra geriausias Jūsų pasirinkimas!

Kaip geriausiai išnaudoti „Black Friday“ programinės įrangos pasiūlymus?

2022 m. lapkričio 25 d. yra „Black Friday“ išpardavimo diena, kuomet galite įsigyti patikimos programinės įrangos licencijų iš Licencedeals.com. Visų antra, iš anksto paruoškite savo pirkinių sąrašą, kad gautumėte norimą programinę įrangą už geriausią kainą metuose. Paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas – nepamirškite šią dieną apsipirkti internetu!

Apsilankykite svetainėje lapkričio 25 d. rytą, kadangi populiariausi produktai gali būti greitai išpirkti.

Tačiau nesijaudinkite! Net jei ir praleidote „Black Friday“, „Cyber Week“ jau visai čia pat! Tai antrasis populiariausias išpardavimas elektroninės prekybos pasaulyje. „LicenceDeals“ Jums parengė puikių nuolaidų kuriomis galėsite naudotis visą savaitę!

Kokių nuolaidų programinei įrangai galite tikėtis „Black Friday“ ir „Cyber Week“ išpardavimų metu?

„Black Friday“ trunka tik 24 valandas, per kurias Licencedeals.com pasiūlys nuolaidas iki 50 % gerai žinomiems programinės įrangos produktams. Taigi per didžiausią metų išpardavimą galite tikrai nemažai sutaupyti!

Praleidusiems „Black Friday“ paruošėme kitų viliojančių pasiūlymų: jau kitą dieną prasideda „Cyber Week“ išpardavimas, kuris vyks 2022 m. lapkričio 26 – gruodžio 2 d., kuomet nuolaidos sieks iki 40%, o klientai turės galimybę apsipirkinėti ne tik dieną, bet visą savaitę!

Kuriems produktams bus taikomos nuolaidos per „Black Friday“ išpardavimą?

Atsakymas į šį klausimą patiks kiekvienam: visiems produktams LicenceDeals svetainėje bus taikomos patrauklios, iki 50% NUOLAIDOS! Klientai galės įsigyti visame pasaulyje pripažintą licencijuotą programinę įrangą geriausiomis kainomis metuose.

Populiariausiai operacinei sistemai – „Windows“ – „Windows 10 Professional“ taikomos iki 40% nuolaidos ir 35% visiems „Windows 11“ leidimams. Taip pat bus parduodamos ir kitos versijos, kurioms taikomos įvairios nuolaidos.

Nesvarbu, ar ieškote „Office“ paketo savo namams ar verslui, visko galite rasti su viliojančiomis nuolaidomis. Pasiūlymai visoms klasikinių „Microsoft Office“ versijoms ir leidimams bei funkcionaliam, daugiaplatformiui sprendimui „MobiSystems OfficeSuite“.

Galite pasirinkti nuolatines arba prenumeruojamas licencijas pagal savo poreikius ir pageidavimus. Nuolaidos siekia iki 50 % „Microsoft Office 2016 Home & Student“, 25 % „Microsoft Office 2019 Home & Business“ bei „Microsoft Office 2021 Professional Plus“. Apsilankykite LicenceDeals svetainėje kur rasite Jums tinkamiausią biuro paketą!

„LicenceDeals“ siūlomos antivirusinės programos pasirūpins Jūsų įrenginių kibernetiniu saugumu. Per mūsų „Black Friday“ išpardavimą galite įsigyti pramonės lyderių „Norton“ ir „Kaspersky“ sprendimus su nuolaida.

Reikia programinės įrangos projektų planavimui, diagramomų kūrimui, PDF konvertavimui ar profesionaliems dizaino įrankiams? Rasite visko! „LicenceDeals“ Jums paruošė puikius „MS Project“, „MS Visio“, „PDF Extra“, „Adobe Acrobat“, „Photoshop“, „Illustrator“ ir „Creative Cloud“ pasiūlymus.

Jūsų įkvėpimo neturėtų įtakoti kokybiškų įrankių trūkumas! Nuolaidos visame pasaulyje žinomiems „Adobe“ produktams sieks iki 35% („Adobe Acrobat Pro 2020“ kompiuteriams su „Windows“ OS). O „Project 2019 Professional“ bus galima įsigyti su 50% nuolaida.

„Windows Server“ – verslo klasės serverio operacinė sistema. Per „Black Friday“ galite įsigyti šios kategorijos OS tiesiai iš internetinės parduotuvės net iki 30% pigiau. Jei mūsų internetinėje parduotuvėje nerandate reikiamo „Windows Server“ sprendimo, susisiekite su mūsų ekspertais dėl individualaus pasiūlymo.

Patikima saugykla debesyje, „LicenceDeals“ siūlo nuolaidą „MobiDrive“, debesies saugyklos platformai iš „MobySystems“. Jei norite sutaupyti dar daugiau Jums tikrai patiks puikūs „Black Friday“ pasiūlymai „Windows+Office“ komplektams.

Norint sužinoti daugiau apie apie specialias kainas ir sąlygas Sertifikuotų naudotos programinės įrangos licencijoms (CPO, susisiekite su mumis.

Pasinaudokite mūsų „Black Friday“ išpardavimu! Nuolaidos to vertos!

„Black Friday“ yra didžiausias metų išpardavimas, per kurį vidutinė daugelio pardavėjų siūloma nuolaida siekia 37%. Lapkričio 25 d. programinės įrangos pasiūlymams LicenceDeals.com taiko iki 50 % NUOLAIDAS, o „Cyber Week“ metu galėsite mėgautis iki 40 % NUOLAIDA.

Nekantriai Jūsų laukiame mūsų svetainėje įsigyjant programinę įrangą, už kainą kurios nusipelnėte!

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.