Lietuvių Pixelmator uždirbo jau 1 milijoną JAV dolerių

Lietuvos spauda teigia, jog brolių lietuvių Aido ir Sauliau Dailidžių sukurta paveikslėlių redagavimo programa vardu Pixelmator, skirta Apple įrenginiams, vos per 20 dienų uždirbo 1 milijoną JAV dolerių.

Tiesa, nors Pixelmator programos pajamos ir siekė 1 milijoną JAV dolerių, pagal Apple taisykles kompanijai atitenka 30 procentų visų pajamų, tuo tarpu broliams lietuviams lieka 70 procentų, arba kitaip tariant 700 tūkstančiai JAV dolerių.

Pagal surinktas pajamas Apple programų parduotuvėje lietuvių Pixelmator jau užimą ketvirtą vietą, o jos populiarumas vis auga. 1 milijoną JAV dolerių A. ir S. Dailidėms pavyko surinkti santykinai dėl to, jog jų programa gana brangi ir kainuoja 30 JAV dolerių.

8 Komentarai

  1. zhaltees parašė:

    Aaaaa, žinau žinau šitą. Čia kur \"Jei Fotošopas būtų oliminių rungtynių čempionas, tai Pixelmator geriausiu atveju paraolimpinių žaidynių trečios vietos nugalėtoja. Užtai Macų savininkai vieninteliai kurie už tokius šūdus dar babkes moka\" 😀

  2. zygys parašė:

    aaaa, o tu cia tas, kur \"tik paburbet moka ir pavaryt ant tu, kurie kazka daro ir daro gerai\".

  3. Maariux parašė:

    PS cs5 – $699
    PM – $29

    apie koki palyginima tarp ju galima sneketi ? Taciau PM pakankamai nebloga net lyginant ir su PS. Jie paime PS pavizdi ir ji supaprastino, isbraukdami kazkiek galimybiu, taciau pridejo ir patogumo. Eiliniam vartotojui yra daugiau nei reikia.

  4. DJ_LFS parašė:

    Linkiu, kad pasiektu pirmaja vieta!

  5. Storasis parašė:

    Tai cia tik per 20 dienu 🙂 navaras jiems dar eina

  6. DJ_LFS parašė:

    zygys, paziurek ta nuoroda kur zhaltees dave, tada suprasi kame saknys :DDD

  7. Vytautas parašė:

    Va šitas tai geras, zhaltees, užskaitom 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.