„Lionsgate“ duoda užuominas apie „John Wick“ žaidimą

Dauguma „John Wick“ gerbėjų nesunkiai sutiks, kad jo kerštas buvo visiškai pagrįstas. Tai paprastas gyvenimo faktas: nesipyk su kieno nors šunimi, o tuo labiau šuniuku.

Nuo pirmojo filmo pasirodymo 2014 m. „John Wick“ frančizė sėkmingai pristatė tris filmus, planuojama pristatyti dar du, o 2020 m. netgi išleido gerai įvertintą kūrėjo „Bithell Games“ veiksmo strategijos žaidimą. Remiantis naujausiu „IndieWire“ straipsniu ir „Lionsgate“ pokalbiu, generalinis direktorius Jon Feltheimer investuotojams sakė, kad bendrovė vėl siekia išplėsti franšizę ir aktyviai svarsto pasiūlymus dėl naujo „John Wick“ pagrindu sukurto AAA klasės žaidimo.

Nepaisant šio paminėjimo, J. Feltheimer apie šią idėją kalbėjo griežtai ir patikslino, kad šiuo metu visiškai nėra jokio oficialaus plano. Pokalbio metu Feltheimer pareiškė: „Nenoriu užbėgti įvykiams už akių, bet mes tikime, kad iš „John Wick“ galima sukurti didelį AAA žaidimą.“

Vėliau Feltheimer dalyviams pasakė: „Mes sulaukėme pasiūlymų. Mes tikrai esame suinteresuoti tai tęsti, bet šiuo metu nenoriu nieko daugiau apie tai sakyti.“ Tai, kad Feltheimer pavartojo specifinį terminą „AAA“, leidžia manyti, kad „Lionsgate“ komanda pasiruošusi kurti didelį žaidimą su tokiu pat dideliu biudžetu.

„John Wick“ serija nuo pat originalaus filmo pasirodymo 2014 m. nesikeitė ir išlaikė pagreitį. Atsižvelgiant į franšizės sėkmę, nuolat besiplečiančią visatą ir unikalų Wick’o kovos stilių, franšizė turi visus elementus, reikalingus veiksmo kupinam vizualiniam žaidimų šedevrui sukurti. Tačiau kol nebus priimtas tikras sprendimas, turėsime toliau laukti 4 ir 5 franšizės dalių, sekanti dalis pasirodys 2023 m. kovą.

1 Komentaras

  1. icebullet parašė:

    Klonuokit Max Payne 2 su siuolaikine grafika ir Wick kaip pagrindiniu veikeju – pirks kaip karstas bandeles.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.