„Logitech“ produkcija papildoma „MX Mechanical“ klaviatūromis ir „MX Master 3S“ pele

„Logitech“ išplėtė savo „Master“ seriją dviem naujomis mechaninėmis klaviatūromis – pilno dydžio „MX Mechanical“ ir minimalistine „MX Mechanical Mini“ – bei „MX Master 3S“ pele. „Logitech Master“ serija profesionaliems skaitmeniniams kūrėjams suteikia efektyviausius įrankius, pasižyminčius dideliu efektyvumu ir tikslumu.

„Daugėja programuotojų bendruomenė, kurie pamilo mechanines klaviatūras, kai pradėjo žaisti ir dabar nori jausti tą patį tikslumą ir valdymą savo profesionaliose stalinėse klaviatūrose“, – sakė Tolya Polyanker, Logitech MX Series for Creativity and Productivity departamento vadovė. „MX Mechanical“ sujungia tai, kas yra geriausia abiejuose šiuose sprendimuose – „Logitech“ žaidimų klaviatūros patirtį su unikalia „MX Master“ serijos patirtimi“.

„MX Mechanical“ ir „MX Mechanical Mini“ siūlo naujausios kartos žemo profilio mechaninius jungiklius. Dėl „Tactile Quiet“ klavišų jungiklio (rudas), tai yra tyliausia „Logitech“ mechaninė klaviatūra, pasižyminti unikaliu mechaninio rašymo pojūčiu. Klaviatūros turi dviejų spalvų klaviatūros dangtelius, užtikrinančius optimalų periferinį matomumą. Išmanusis apšvietimas, kurį galima rinktis iš šešių parinkčių, automatiškai pritaiko ryškumą pagal aplinkos apšvietimą ir išsijungia, kai to nereikia, užtikrindamas efektyvų akumuliatoriaus energijos suvartojimą.

„MX Master 3S“ pelė su 8 000 DPI optiniu jutikliu veikia ant daugumos paviršių, įskaitant stiklą, kad padėtų greičiau dirbti su aukštos skiriamosios gebos monitoriais ir patenkinti augančius pažangių kūrėjų poreikius. Paspaudimai dabar yra 90% tylesni, lyginant su „MX Master 3“, tačiau išlaikomas toks pat geras tikslumo pojūtis, todėl galite sutelkti dėmesį į darbą, o ne į triukšmą.


„MX Master 3S“ naudoja elektromagnetinį volelį su „MagSpeed™“ technologija, kuris per sekundę slenka 1000 eilučių, šoniniu slinkties ratuku, kad būtų galima greičiau naršyti horizontaliai, ir unikalia, ergonomiška forma, sukurta ilgam ir patogiam darbui.

„MX Mechanical“, „MX Mechanical Mini“ ir „MX Master 3S“ bus galima įsigyti 2022 m. Planuojamos mažmeninės kainos:

  • „MX Mechanical“ klaviatūra – €179.99,
  • „MX Mechanical Mini klaviatūra“ – €159.99,
  • „MX Master 3S“ pelė – €129.99.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.