Logitech pristatė naujas Z906 erdvinio garso kolonėlės

Logitech šiandien išleido naują Surround Sound Speakers Z906 erdvinio garso sistemą. Naujosios kolonėlės pasižymi 500 vatų (RMS) galia, jos yra sertifikuotos THX, o tai reiškia, kad namuose galima mėgautis kino teatro lygio garso potyriais.

„Mes džiaugiamės galėdami pasiūlyti vartotojams pripažintos Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speaker System sistemos įpėdinę, – sakė Logitech garso sistemų padalinio viceprezidentas ir generalinis direktorius Markas Schneideris. – Logitech Surround Sound Speakers Z906 sistema yra logiška erdvinio garso kolonėlių evoliucija ir mes esame užtikrinti, kad jos taps neatsiejama svetainės namuose dalimi“.

Z906 sistema išsiskiria savo galingu 500 vatų (RMS) galios garsu, kuris privers drebėti namo sienas. Šios naujausios kolonėlės atitiko griežtus standartus ir gavo THX sertifikatą, todėl garsas namuose iš šių kolonėlių skambės taip, kaip sumanė jo autoriai.

Sistema, su integruota 5.1 kanalo skaitmeninio dekodavimo funkcija, yra pritaikyta garso takeliams, įrašytiems Dolby Digital arba DTS formatu. Tai leidžia itin detaliai atkurti garsą – nuo minios riaumojimo iki žingsnių už jūsų nugaros.

Sienas virpėti priverčiančio bosinio garso mėgėjams patiks 165 vatų žemų dažnių į šoną nukreiptas garsiakalbis, aiškiai perteikiantis neiškraipytą garsą. Be to, Logitech Surround Sound Speakers Z906 gali dviejų kanalų garsą paversti panardinančiu erdviniu garsu.

Logitech Surround Sound Speakers Z906 kolonėlės ne tik puikiai atkuria garsą, jos dar ir itin gerai pritaikytos prie svetainės sąlygų. Prie kolonėlių galima vienu metu prijungti iki 6 garso šaltinių – televizorių, DVD, DVR, Blu-ray leistuvus, Xbox 360, Playstation 3, Wii žaidimų kompiuterius, iPod grotuvą ar kompiuterį.

Modulinio dizaino valdymo blokas su integruotu ekranėliu gerai dera prie namų pramogų sistemos. O su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu reguliuoti garsą bus smagu ir patogu. Penkis satelitinius garsiakalbius galima kabinti ant sienos ir tokiu būdu kambarį paversti namų kino teatru.

Logitech Surround Sound Speakers Z906 parduotuvėse JAV ir Europoje pasirodys šių metų kovo mėnesį ir kainuos nežmoniškai daug – apie 349 eurus (maždaug 1200 litų).

23 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Dar vienos skardinės be atskirų tweeterių…

  2. Zveris nr 1 parašė:

    oh je? Tai kaip tos skarabonkes po THX sertifikatu ? Ha , petrelio bezdalu laikai baiges , su mediena 😀

  3. BC00 parašė:

    THX yra apvalus 0.

  4. pureass parašė:

    nu nera jos tokios blogos jus melomanai nupepe, o normaliom hifi jus net laido neisgaletumet nusipirk. mano draugas turi Z-5500 , ta sakyciau super, o sitos tai naujesnes dar…

  5. Anonimas parašė:

    Cia tokie ekspertai, kad <…>.

  6. simple parašė:

    Tikrai nusišypsojau 🙂

  7. ToBeX parašė:

    z-5500 super? su iskraipyta dazniu atkuriamu linija jo va cia galima pripazint \"metu klausa\"

  8. -NRJ- parašė:

    bumpsejimas ir kazko barskejimas – nebutinai yra zodzio KOKYBE israiska. taip kad kas kaip supranta

  9. pureass parašė:

    http://www.higherfi.com/million/ ar tik ne cia apsipirkinejat…???

  10. -NRJ- parašė:

    nebutinas sarkazmas, tiesiog kas kaip supranta garsa, ir kas ka su juo daro. tie visi sertifikata, laimejimai, apdovanojimai, yra ne kas daugiau kaip reklaminiai triukai kaip priviliot pirkeja.

    situos 1200lt galima isleisti protingesniam garso sprendimui..

    aisku kai turi pinigu ir noro gali ir taip pasidaryti
    http://www.royaldevice.com/custom.htm

  11. BC00 parašė:

    Tikrai nereik pirkt i sitos parduotuves, kad apgrot Z-906. Net uz mazesne kaina galim rast n sistemu geresniu muzikai. O kaip ir Z-5500 sitos vel taikytinos zaidimams, filmams ir tik ne muzikai.

  12. Santechnikas parašė:

    Geros kalonkes filmam bei geimam ir nereik cia triest y ruka…paderinus ir muzika gerai skamba…dazniausia triedzia tie kurie to daikto nori,bet neisgali ysigyt

  13. zirnis parašė:

    muzika gerai skamba? 😀 tada logitech ateiviu technologijas naudoja, jei ju skarbonke atgroja, tai ka tegali tikros zemieciu kurtos koloneles

  14. ZigZag parašė:

    Nelabai suprantu, ko čia tokie ginčai. Kam užtenka tokios kokybės (tame tarpe ir man), perka tokias, kam ne – perka high-end. Čia jau skonio ir piniginės storio reikalas. Kam čia pjautis nelabai suprantu.

  15. pushaz parašė:

    zigzag – cia ale kuris mandriau parasys varzybos (nes cia technews.lt),vienas isvis apie ateivius pradejo kalbet,matomai ne i ta saita pataike uzsirukes
    Turbut tie milijonai zmoniu kurie isigijo Z-5500 ar kita paprastesne sistema grazino jas atgal nes pasijaute apgauti,nes jos tokios blogos,kad logitech sugebejo parduoti ne viena milijona ju ir ju paklausa vis dar yra 😀
    Ir visi reviewai nupirkti logitecho taip pat 😀
    Kam reikia geros hifi sistemos,tas jas turi ir ji tikrai nekainuoja pigiau,nereikia tik pasaku sekti,kam ne tas patenkintas ir su logitechu,kuris pilnai atlieka savo darba.Kas jau jauciasi tokie ala Cicinai,tie tures padoria sistema ir ne uz 1000lt
    Beje,idomu,ar tas ala pigesnis ir geresnis variantas irgi turi tokia puikia garantinio aptarnavimo sistema kaip logitech?

  16. BC00 parašė:

    Todel, kad daugelis nera pabandes vietoj 5.1 skarbonkiu su bumsinsiu subu nusipirkt uz panasia kaina 2.1 ar galu gale 2.0 sistema. Kaip ir Z-55 sitos be abejones tinka filmams/geimams, bet kokybiskos muzikos is ju negausi: be atskiru tweeteriu ir medzio no way. Bent gal subas ant siu nera toks boomy kaip pas Z-55. O garantini galim palikt i sona, ne apie tai kalba eina.

  17. pureass parašė:

    o ka apie Edifer S730 2.1 manot.???

  18. BC00 parašė:

    Edifier yra aukstesnio lygio koloneles: atskiros membranos aukstiems/vidutiniams, medis, manau, ir kur kas minkstesnis subas.

  19. Santechnikas parašė:

    Edifier subo vidus http://edifier.com.ua/images/mod_news/Z5500vsS550/12.jpg ,sakyciau 0 medžio…popiera…. Iš tokio pat šudo ir z5500 padarytas http://edifier.com.ua/images/mod_news/Z5500vsS550/10.jpg žodžiu kaip ir Zveris nr1 sake \"petrelio bezdalu laikai baiges , su mediena\"

  20. pureass parašė:

    na tai kokias tada, optimaliausia butu, 5.1 nedomina? kazkur 1000litu lygije?

  21. Santechnikas parašė:

    pureass tavo minėtos Edifer S730 2.1 tikrai geros kalonelės…jos gan geriau atkuria muziką.Aš tikrai nenorėjau jų supeikti,tiesiog norėjau pasakyt kad jų korpusas toks pat kaip ir Logitech…neplasmasinis.O satelitam atkurti vidutinius ir aukštus dažnius tikrai nėra skirtumo iš ko pagamintas korpusas…medis reikalingas atkurti gražiau žemą dažnį.

  22. -NRJ- parašė:

    pureass\’ai susitaplink savo sarkazma kazkur tai…

    pramesk aki ir bent jau suprasi, kad nebutina kazkokiu kosminiu sumu isleist
    galima investuoti i KUR KAS geresne technika jeigu istikruju nori garso kokybisko

    http://www.belcanto.lt/content/view/23/67/
    http://www.belcanto.lt/content/view/149/253/

    cia tik akis permetus keleta pavydziu, kas sako, jog butina is cia pirkti

    tu matyt nesi girdejes kaip skambeti gali, pabreziu SKAMBETI, o ne triuksmauti – 2 koloneliu sistema po 90 REALIU watu, uzleista tik kazkur 50-60 procentu galingumu. be subo be jokiu atskiru zemu dazniu koloneliu, tiesiog su kokybiskias garsiakalbiais, kokybiskom dezem, ir protingu ismatavimu palei parametrus garsiakalbiu

    taip kad pasilik savo issi&@sinejimus sau ir eik ramiai miegot

  23. Zveris nr 1 parašė:

    Sventu vynu pasmardintas maluninko sunus x+y kvadratu… http://www.skytech.lt/microlab-hifi-h600-speakers-270w-rms-32wx5110w-remote-control-p-18902.html stai jums pigiausias ir geriausias variojjntas. Bet tai visa esme , kad dabar naujas amzius , daba 8bit segos muzika uzvaldo , nebeliko stygiuniu , puciamuju , musamuju instrumentu , liko sintezatoriai per reostatus ir dj shit 8bit sega mega drive 6 😀 …. Sitos logitech kaiptik tokiai muzikai skirtos. Gi visas smyrdantis reikalas , kad atkurtu audio taip , kad neliktu jokio skirtumo ar tau vietoj palei snapa varo hebryte su instrumentais , ar per hi-fi , bet kai yra 8bit muzika segos , tai ka tu cia atkursi? Va subas ir piscialku kruva , reostatu muzikai atkurt 😀 O daba as tipo neteisus ?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.