„Maneater“ žaidimas siūlomas nemokamai

„Epic Games“ parduotuvė vėl siūlo žaidimą visiškai nemokamai. Sekančią savaitę visi norintys galės į savo biblioteką pridėti „Maneater“ žaidimą. Norint tai padaryti reikia tik „Epic Games“ žaidimų paskyros. Reikia paminėti, kad „Maneater“ veikia tik su „Windows“ operacinėmis sistemomis. Pasiūlymas dėl „Maneater“ žaidimo bus a aktyvus iki birželio 16 dienos.

  • „Maneater“ žaidimą rasite čia.

18 Komentarai

  1. Raijmiss parašė:

    Įdomu leistų išleisti žaidimą, kur reiktų šaudyti landsbergius…? 😀

  2. AsPaulius parašė:

    Nu super vatninė tryda komentaruose. Tai aišku, jog čia shitpostint apie politiką labai svarbu 🙂

    • salwyzZ parašė:

      Žinoma ne vieta čia diskusijoms apie politiką, bet visuomenėje įtampa ir nepasitikėjimas valdžia auga kosminiu greičiu. Kai kas prie to pačio ir Landsbergį prisimena. Žinome kaip jis iškovojo tą „laisvę“. Yra dar nemažai gyvų liudininkų, kurie taip pat tuo metų prisidėjo prie nepriklausomybės atkūrimo ir jie paišo visai kitokį to meto paveikslą. Žinoma, „vatnikai“ 🙂 Gan sėkmingai valdoma pilkoji masė, sukuriant įsivaizduojamą priešą. Skaldyk ir valdyk. Infliacija, visko kainos auga kas minutę. Geopolitikoje chaosas. Valdžia nesprendžia pagrindinių problemų, viską tik dar labiau blogina. Taip, kad politikavimą ir Landsbergio pavardę matysime dar dažniau 😀

      • SoTOP parašė:

        Butent, tokie buduliai kaip tu ir kuria įsivaizduojamą priešą, ir skaldo visuomenę savo nusišnekėjimais.

        • StrelokRTX parašė:

          Aš nepagaunu argumentų, kad valdžios kritika yra valstybės skaldymas. Tai yra natūralus demokratinės valstybės bruožas. Aišku aš pilnai pritariu, kad nereikia technews diskutuoti šitomis temomis. Bet, kad Lietuvos fiskalinė politika paskutinius porą metų buvo dalinti pinigus ir žiūrėti, kas bus tai faktas. Už tai ir turime didžiausią infliaciją euro zonoje. Ir panašu artimiausiu metu padėtis tik prastės.

          • SoTOP parašė:

            Valdžios kritika nėra valstybės skaldymas, niekas taip nesako. Ką salwyzZ rašo yra ne kritika, bet kliedesiai. Nemąstantys tokių vėjų prisiskaito po to gaunam tokias situacijas, kai tokie įsivaizduoja, kad Kubilius 2008 krizę sukėlė.

  3. nemesis parašė:

    Liaudies išmintis:
    Telefoninio pokalbio informatyvumas, atvirkščiai proporcingas jo trukmei.

    O šitam kontekste:
    Internetinis valdžios kritikavimo mąstas, atvirkščiai proporcingas asmeniniams pasiekimams gyvenime.

    Pasakėčios esmė – neklausykit kritikos ir pasiūlymų iš gyvenime nieko nepasiekusių žmonių…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.