Manoma, jog „Apple“ šiuo metu dirba prie išmaniojo laikrodžiu su lenktu ekranu

Įtakingo leidinio „The New York Times“ žurnalistai atskleidė, jog kompanija „Apple“ vietoje išmaniųjų akinių šiuo metu bando išmaniuosius laikrodžius su lenktais ekranais. Lenkti ekranai ypač daug dėmesio susilaukė šių metų pradžioje, sausį vykusioje CES 2013 parodoje.


Visgi „Apple“ veikiausiai dirbs su kompanija „Corning“, kuri plėtoja apsauginį sulenkto ekrano stiklą „Willow Glass“, kuris buvo demonstruotas šių metų sausio viduryje. Daugelis neatmeta ir galimybės, jog „Apple“ tiesiog naudos sulenktą, tačiau iš plastiko pagamintą ekraną.
Praėjusiais metais vykusioje „D10” konferencijoje „Apple“ vadovas Timas Cookas kalbėjo apie naująjį „Nike“ įrenginį „FuelBand“, nes yra pastarosios kompanijos tarybos narys, tad galimas ir toks variantas, jog šios dvi kompanijos sujungs jėgas sukurti puikų išmanųjį laikrodį. Visgi neaišku, kokia kryptimi pasuks „Apple“: ar tai būtų savaime veikiantis įrenginys, ar jam veikti visgi reikėtų, sakykime, „Apple“ išmaniojo telefono ar „iPod Touch“ turinio grotuvo.

Parengta pagal:

MacRumors

5 Komentarai

  1. ToBeX parašė:

    Oi laikrodi pamirsau pasikraut…

  2. -NRJ- parašė:

    ToBex <- Turiu ir jau pavasari bus metai kaip naudoju Sony SmartWatch, galiu paskayti jog taip buna, kad pamirsti pasikrauti, bet kaip gadgetas – be jo neisivaizduoju itemptos darbo dienos, tai patogumu patapo, kai vairuoji, kai telefono nera salia, o nori zinoti kas skambina ar paskaityti zinute nepalietus telefono, suzinoti jog tau skambina, kai telefonas yra tyliajame rezyme ir kai net neistraukes jo is kisenes gali atmesti skambuti ir t.t.

  3. ToBeX parašė:

    Mamai reikia tada toki padovanot, nes kad jei kas ka parase, ar skambino suzino ryte isjunginedama zadintuva 😀

  4. newdiamond parašė:

    sako, kad apple dirba prie ypatingai slaptu projektu…lenktas permatomas klozetas su smart funkcija….

    ir gandai sklando kad bus priedas….su uzpakalio nuvalymo funkcija…aisku uz papildoma kaina….

    svelnumas bus geresnis nei grites…

    tai va….

  5. ironvolf parašė:

    Betrūksta, kad sukurtų prezervatyvą su radiju: Jei nepastatai – muzikos klausai! 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.