Markas Zuckerbergas:“ „Facebook“ artimiausiu metu neketina išleisti savo išmaniojo telefono“

Prieš keletą dienų "Facebook" atstovų skelbta informacija apie bendradarbiavimą su mobiliųjų telefonų gamintojais (ypač su HTC), operacinių sistemų tiekėjais ir ryšio operatoriais, panašu, nebuvo susijusi su ketinimu išleisti savo išmanųjį telefoną.

Tinklalapis "PCWorld" praneša, jog per pirmąją "Facebook" kompanijos istorijoje surengtą konferenciją, skirtą ketvirčio finansiniams rezultatams apžvelgti, jos vadovas ir įkūrėjas Markas Zuckerbergas išsklaidė gandus apie socialinio tinklo ketinimus turėti savo firminį išmanųjį telefoną. Nors "Facebook" gana glaudžiai bendrauja su mobilių įrenginių kūrėjais, tačiau tai daroma tam, kad būtų daug giliau integruotos "Facebook" funkcijos į šių kompanijų programines platformas. Tiesa, anot Marko Zuckerbergo, įrenginių gamintojų tiek daug, jog jo kompanijai nėra noro išleisti kažkokio aparatinio įrenginio, bent jau artimiausioje ateityje.

Antra vertus, "Facebook" vadovas neatmeta galimybės, jog kažkada  vis tik gali pasirodyti tam tikri mobilūs įrenginiai su kompanijos prekės ženklu. Tokiam žingsniui "Facebook" ryšis, jei tik bus kažkokia apčiuopiama prasmė, tačiau kol kas jos nėra. Tokia Marko Zuckerbergo pozicija gana aiški ir suprantama: jei socialinis tinklas sugeba patirti nuostolių iš savo tiesioginės veiklos, nėra ir ką galvoti apie kažką kitą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.