„Media Player Classic“ yra oficialiai miręs

Nors dar prieš kelias dienas sulaukėme naujos „Media Player Classic Home Cinema“ vaizdo grotuvo versijos, bet, panašu, kad daugiau atnaujinimų nebebus. Palaipsniui mažėjant aktyvių kūrėjų dirbančių ties MPC-HC projektu skaičiui, o dabar jų visai nebelikus, neliko nieko kito kaip skelbti gerai visiems žinomo MPC-HC grotuvo gyvenimo pabaigą.

Žinoma, visada lieka mažytė galimybė, kad kas nors perims MPC-HC tobulinimą į savo rankas ir mes galėsime džiaugtis naujomis grotuvo versijomis.

22 Komentarai

  1. SarzzeR parašė:

    Kad jo jau senai niekas nenaudojo, tai nesistebiu, kad mirė. Įsirašai VLC ir problemų nematai. 🙂

  2. Frantisekas parašė:

    Pries kokius 4-5 metus tai buvo vienintelis grotuvas sugebantis normaliai rodyt 1080p 50fps net ir su silpnesniu PC.

  3. Mindaugas Klumbis parašė:

    Kai teko daryti vieną apžvalgą tai sužinojau kad MPC daug mažiau resursų reikia nei VLC. Nustebino.

    Kitas dalykas kurį esu pastebėjęs su prastais monitoriais. Jei leidi per VLC tai ekrane matomas vaizdas yra geresnis nei su MPC, tiesiog viskas raiškiau.

  4. neblogai parašė:

    Jau ilgą laiką MPC pats geriausias man grotuvas, ir turbūt dar ilgai jį naudosiu. VLC nepatinka dėl nepatogaus valdymo, jame ( jei teisingai pamenu) negali paprastai pele pauzinti, o ir paspaudus pauzę tai neveikia kai spaudi, ir tik po pusės sekundės nustoja kadrai suktis..

    • Stipena parašė:

      Aš su space pauze spaudžiu, momentaliai visada sustoja. Bet esu susiduręs su keliais ideo failais kai vlc negalėjo paleist tai teko CCCP paka įsirašyt kartu su MPCHC. Realiai labai geras daiktas bet kartais vis su kuom nors pjaudavos tai teko atsisakyt ir pereit prie VLC

  5. newdiamond parašė:

    MPC pries VLC yra kaip Windows XP prie Windows 7
    MPC paprasciausiai paseno moraliskai zmoniu galvose…
    Jau nepamenu kada buvau atsisiunte toki daikta 😀

  6. DasMachine parašė:

    As naudoju KMPlayer(kazkokia senesne versija) ir MPCHC lygiom dalim mazdaug. VLC suinstaliuotas, bet labai retai pasijungiu, o kai pasijungiu iskart norisi isjungt. Kol dar nebuvo pirmu dvieju playeriu, buvo labai geras vien del to kad neturejo konkurencijos. Pamenu vienintelis leisdavo preview’int Kazaa ir Edonkey downloadus.

  7. svabas parašė:

    dėl kokybės ir patogumo, tai man Nr1 PowerDVD (70 euriukų)

  8. ToBeX parašė:

    Tobulas playeris, vos tik įsirašęs win siunčiuosi k-lite codec pack su šiuo playeriu, ir dar nebuvo kad kažko nerodytų. o su vlc turėjau krūvą problemų su silpnesniu laptopu, pvz nerodė 4k – striginėjo.

  9. tomaxsas parašė:

    vietoj KMplayer PotPlayer yra, kurio per akis, ir nereikia nei vlc jei mpc

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.