„Metro 2033“ filmo kūrimas atšauktas

„Metro 2033“ post-apokaliptinė knyga tikrai labai gerai žinoma, puikiai žinomas ir šios knygos įkvėptas žaidimas tuo pačiu pavadinimu. Šią knygą parašė Dmitry Glukhovsky. Tai rusų autorius, kuris mus įtraukia į labai intriguojantį pasaulį.

Dar 2012 metais amerikiečių filmų kūrėjų kompanija, MGM, įsigijo teises pastatyti filmą remiantis „Metro 2033“ knyga, bet viskas dabar sustojo, o visos serijos teisės vėl grįžo į Dmitry Glukhovsky rankas.

Šios serijos fanams kyla klausimas, kas nutiko? Nutiko labai paprastas dalykas. MGM bandė visą „Metro 2033“ filmo veiksmą perkelti į JAV. Tie, kas susidūrė su šia serija puikiai žino, kad veiksmo vieta Maskvoje suteikia specialią atmosferą ir to perteikti kitur nebūtų įmanoma. Filmo kūrėjams nepavyko taip pakeisti scenarijaus, kad išliktų „Metro 2033“ dvasia ir dėl to šios idėjos buvo atsisakyta.

Dmitry Glukhovsky atskleidė, kad MGM bijo filmuoti „Metro 2033“ Maskvoje, nes „amerikiečiai žinomi už tai, kad mėgsta istorijas apie Ameriką“. Knygų autorius šiuo metu kalba su naujais prodiuseriais dėl „Metro 2033“ filmo, tad ateityje filmą gal ir pamatysime.

9 Komentarai

  1. Strelok parašė:

    Po to Trump’o antros kadencijos manau nereikes jiem daugiau tokiu filmu 😛

  2. Daemon parašė:

    Zjbs Trumpas 😛

    • Strelok parašė:

      Making USA poor again 😛

      • Daemon parašė:

        Tai kad atvirkščiai – ekonominio karo paskelbimas Kinijai yra seniai lauktas dalykas. Taip pat, biržos laikosi aukštumoj. Nekalbant apie gamybos sugrąžinimą į šalį 🙂 MAGA! 😀

        • Strelok parašė:

          Birzos aukstumoj? Tech sectorius buvo suvalgytas. Nvidia -50%, panasiai MU ir AMD. Visiska mesku rinka.

          • Daemon parašė:

            Taip, biržos kala rekordus. Ką reiškia suvalgytas? nVidia mano žiniomis prapiso dėl mainingo kažkiek babkių, bet kam ji rūpi? Eina kalba apie platesnius mastus. AMD, va, gerai laikosi, pieš intelį laimi. Esmė, kad niekas ten USA po Trumpo išrinkimo blogiau nepasidarė. Čia leftistinių žiertvų išmislai 😀 Kai mačiau, kad lūzeris, beje, mano bendravardis, Linasas šiurpštelėjo nosimi, oi, kaip čia taip, Trumpą išrinko, tai galvoju, nu jo, lopas, ir taip matosi. Nu bet kompai man vis tiek patinka, ką padarysi, kad tie kompiuterastai pateisina neigiamą nuomonę apie save neretai 😀

            • Strelok parašė:

              Nezinau apie koki Linasa tu kalbi cia, bet akciju rinka tragiska dabar po visu Trump’o Im a tariff man ir trade wars are good and easy to win nesamoniu. Vienintelis Trump’o darbas postinti nesamones twitteryje, kai visa rinka griuna kaip kortu namelis.
              O del leftistu ir pravistu, tai ten isvis savos ideologijos isgalvotos, bet kai tik dvi politines partijos USA leidziamos, tai ten visi arba viena ar kita stovykla pasirinka ir gaunasi kazkokia misraine.

              https://money.cnn.com/data/fear-and-greed/

  3. svabas parašė:

    pagal Bioshock seriją sukurtų, super žaidimas

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.