„Metro Exodus Enchanced Edition“ siūlo DLSS 2.0 ir patobulintą Ray Tracing

„Metro Exodus“ žaidimas buvo išleistas prieš dvejus metus ir tada buvo vienas pirmųjų, kuris palaikė Ray Tracing. Žaidime taip pat buvo naudojamos ir įprastos grafikos technikos, o Ray Tracing buvo naudojamas tik daliai efektų. Norint tuos pagerintus efektus matyti taip pat reikėjo ir galingos vaizdo plokštės, o tuometinės konsolės Ray Tracing nepalaikė. Tai pasikeitė su nauja konsolių karta. „4A Games“ praneša apie „Metro Exodus Enchanced Edition“ žaidimo versiją, kuri ne tik turės Ray Tracing pagerinimus, bet leis šiuos efektus atvaizduoti ne tik asmeniniams kompiuteriams, bet ir konsolėms.

Su „Metro Exodus Enchanced Edition“ gausime visiškai atnaujintą apšvietimo apdorojimo mechanizmą ir pagerintas Ray Tracing funkcijas. Žaidime taip pat veiks DLSS 2.0, kurį bus galima naudoti su NVIDIA vaizdo plokštėmis. Ray Tracing efektai veiks tieks su NVIDIA, tiek su AMD grafikos kortomis, o taip pat su PS5 ir „Xbox Series X“ konsolėmis.

„Metro Exodus Enchanced Edition“ yra atskiras žaidimas, tai nėra atnaujinimas. Žaidimo kūrėjai sako, kad buvo labai daug pakeitimų, todėl jie negalėjo pateikti atnaujinimo pavidalu. Gera žinia yra ta, kad visi pirkę „Metro Exodus“ žaidimą „Epic Games Store“, „Steam“ ir GoG platformose „Metro Exodus Enchanced Edition“ gaus visiškai nemokamai. Pagerintas „Metro Exodus“ žaidimas bus išleidžiamas 2021 metų pavasarį.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.