„Metro Exodus“ išleidimas nukeltas į 2019 m. pirmą ketvirtį

Kiek seniau buvo pranešta, kad „Metro Exodus“ bus išleidžiamas šių metų rudenį, bet kaip dažnai būna su žaidimais, planai keičiasi. „Deep Silver“ ir „4A Games“ pranešė, kad žaidimo išleidimas nukeliamas į 2019 metų pirmąjį ketvirtį. Norima geriau užbaigti žaidimą, kitaip sakant, kuo labiau jį nušlifuoti, kad žaidėjai turėtų geriausią įmanomą patirtį.

Tie, kas nežino, tai „Metro“ žaidimo eiga vyksta postapokaliptiniame pasaulyje, Maskvos metro sistemoje. Šioje žaidimo dalyje, pagrindinis veikėjas Artiomas turi vesti smogiamąjį būrį per atšiaurią Rusijos dykinę su įvairiais netikėtais pavojais. Jų tikslas – surasti žalesnius plotus, mažiau paveiktus radiacijos Rusijos rytuose.

„Metro Exodus“ veiksmą pamatysime E3 parodos metu. Žaidimas palaiko ir naują „Ray Tracing“ technologiją, ją leis išnaudoti sekančios kartos vaizdo plokštės.

6 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Next gen išleidimo langas padidėja iki 2019 Q1 😀

  2. mafo parašė:

    Laukia Ray-Tracingo ir jam pritaikytų plokščių?

  3. Strelok parašė:

    Man gana patiko sita serija. Aisku noretus more open world, ka tikiuosi ir duos su exodus. Vien del atmosferos verta pazaisti.

  4. GK parašė:

    visi bega nuo Spider Man ir Red Dead Redemption 2 😀

  5. jagiux parašė:

    Blowint galingiausias kortas žaidimų kurėjams labai paprasta su prasta optimizacija arba ultra efektais kurie dažnai nežymiai tepagerina vaizdą, na bent šiuo atveju vaizdas nusimato vertas vaizdo plokščių prakaito nebent bus tokio lygio prikolu kaip šis https://postimg.cc/image/n1xrdn1yv/a817a43a/

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.