„Metro Exodus“ papildymo „Sam’s Story“ treileris

Visiems „Metro Exodus“ fanams gera žinia, nes žaidimas gauna dar vieną didelį atnaujinimą – „Sam’s Story“. Papildymo pagrindiniu herojumi bus Spartan Ranger Sam. Jo tikslas bus surasti kelią namo. „Metro Exodus“ papildymas siūlomas visoms platformoms, bet ne už dyką. Norint papildomo turiniu teks susimokėti.

5 Komentarai

  1. Strelok parašė:

    Akula class submarine with USA navy markings. What? Tikiuosi šitas daug ilgesnis negu praeitas DLC. O ne poros valandų nuotykis.

    • Guja parašė:

      Taip,idomu koks bus perėjimo laikas.Nesenai nusipirkau Exodus Gold Edition,tačiau neturiu ant ko pabandyti.Rašo kad yra du papildymai.Tai GAL ir šis bus?

      • Strelok parašė:

        Vakar perėjau. Gold edition turi Two colonels ir šitą (Sam’s story). Pirmo ilgis kažkur 2-3h. Šito 5-6h. Šitame visas Vladivostok regionas pridėtas. Panašiai, kaip orginale, kad buvo nauji maps. Daug didesnis papildymas negu two colonels.

        • Guja parašė:

          Koki sunkumo lygi rekomenduotum pasirinkti?Dažniausiai renkuosi Normal,tačiau šiam išskirtiniam žaidimui galima skirti ir daugiau laiko ir pastangų.Esminis dalykas-ką gauni eidamas ant Hard?Jei tik TIEK jog mažiau resursų-neverta onanizmu užsiiminėti.Tačiau būna jog už sunkesni lygi gauni kokį ginklą ar kita bonusą- TUOMET verta..

          • Strelok parašė:

            Patariu normal, ypač ant Sam’s story, nes pradžioje truks amunicijos. Sunkesnis lygis tiesiog mažiau resursų gauni už looting ir priešai stipriau kerta, nors ir ant normal porą klaidų ir negyvas. Bet siužetai gana trumpi, tai visad galima ant sunkesnio peržaisti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.