„Metro Exodus“ „Steam“ iškeitė į „Epic Games“ parduotuvę

„Metro Exodus“ yra daugelio laukiamas post apokaliptinis žaidimas, kurio išleidimas suplanuotas vasario 15 dieną. Likus tiek ne daug laiko iki išleidimo „4A Games“ praneša labai netikėtą žinią, žaidimo nebus galima įsigyti „Steam“ platformoje, bent iki 2020 metų vasario 14 dienos. Asmeniniams kompiuteriams skirtą „Metro Exodus“ versiją bus galima įsigyti tik „Epic Games“ žaidimų parduotuvėje. Skelbiamos kainos tikrai papiktins europiečius. JAV „Metro Exodus“ kainuos 49.99 USD, o Europoje už žaidimą reikės pakloti 59.95 €.

Tie kas „Metro Exodus“ „Steam“ sistemoje užsisakė iš anksto galės arba gauti žaidimą išleidimo metu, arba tiesiog susigrąžinti išleistus pinigus atšaukiant užsakymą. Tie kas pasirinks gauti žaidimą, jį gaus „Steam“ platformoje, žaidimui bus suteikiami įprasti atnaujinimai ir normalus palaikymas.

„Epic Games“ parduotuvė yra kur kas palankesnė kūrėjams nes jiems palieka 88 % pinigų už parduotą žaidimą, o „Steam“ kūrėjams atiduoda tik 70 %, arba pakelia išmoka iki 80 % jei pardavimai viršija 50 mln.

4 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    Skelbiamos kainos tikrai papiktins europiečius.

    Jus rusijos kainas paziurekite…pasipiktinti teks daugiau

    Del to piratavimas gyvuos dar ilgai kol didieji bandys grynai tempti is taves piniga bet kokiais budais ir nebutinai uz gera produkta

  2. TomasP parašė:

    Konkurencija yra geras dalykas, bet asmeniškai nenoriu kompiuteryje turėti kiekvieno didelio leidėjo programą, kad paleisti žaidimą. Tas išskirtinis pasirinkimas pardavinėti tik vienoje platformoje yra toks kvailas dalykas.

    • Stipena parašė:

      Konkurencija tai taip, tačiau ši parduotuvė yra tik Dev/Corporate friendly kai tuo tarpu steam yra labiau consumer friendly.

    • neblogai parašė:

      Dar džiaukis, kad Microsoft rankos kreivos ir jie jau dešimtmetį nesugeba gerai sukurti ir išpopuliarinti savo parduotuvės. Nes išpopuliarinę, pradėtų vis labiau ‘integruoti į Windows’ ir pamažu gadinti veikimą Stymui, Gogui ir kitoms parduotuvėms, pamažu pasiimdami 99% Windows software rinkos sau. Kad tada galėtų ramiai melžti pinigus ir laimingai stagnuoti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.